Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

24.05.2022 00:05

Vår nya webbplats i Schweiz - vi går in i en ny era

Sedan början av året har Küssnacht am Rigi varit den nya centrala platsen för våra cirka 160 anställda i Schweiz. För PFISTERER-koncernen, som har varit rotad i Schweiz i årtionden, innebär detta början på en ny era: i Küssnacht samlar vi våra avdelningar, som tidigare fanns i Malters och Altdorf, i ett nytt centralt teknik- och försäljningscenter.

Endast högspänningslaboratoriet och Services-divisionen (utbildning och montering) kommer att fortsätta att drivas från Altdorf. "I och med sammanslagningen av de två anläggningarna bygger vi ett nytt försäljnings- och teknikcenter i Küssnacht - en stor investering som kommer att öka konkurrenskraften för hela PFISTERER-koncernen", säger Eduardo Santana, verkställande direktör för PFISTERER Switzerland AG, och ser fram emot framtiden med förväntan.

De moderna lokalerna är flexibelt utformade för ytterligare tillväxt och erbjuder en optimal arbetsmiljö. Utrustad med ett nytt showroom, teknikcenter och laboratorieområde kommer det nya försäljnings- och teknikcentret att vara en attraktiv plats för utbyte med kunder och affärspartner. "Vi är mycket glada över att inleda en ny era för PFISTERER i Schweiz. Samtidigt är detta också ett tydligt beslut till förmån för Schweiz som en viktig teknik- och innovationsort", förklarar Eduardo Santana.

Viktigt innovations-, teknik- och försäljningsställe

PFISTERER har varit fast förankrat i Schweiz i cirka 65 år och vi är stolta över den utveckling som inleddes 1957 med etableringen av vårt första utländska dotterbolag i Malters. Idag spelar den schweiziska anläggningen en viktig roll i utvecklingen och försäljningen av skräddarsydda komponenter och system för högspänningsledningar och underjordiska kabelnät. Vi har för avsikt att fortsätta denna framgångssaga i Küssnacht under de kommande åren.

Fler nyheter


Winterbach, Tyskland - 06 februari 2024 - Det pluggbara anslutningssystemet CONNEX från PFI...

Winterbach, Tyskland - 7 november 2023

Offshore-plattformen DolWin kappa installe...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmissionsnätsoperatören TenneT ha...

Karl-Heinz Pfisterer blir hedersordförande i SE:s tillsynsråd.

Winterbach, Tyskland - 15 juni 2023 - Pfisterer

Pfisterer, en ledande leverantör av energ...

Energidistribution och energiöverföring har varit PFISTERERs kärnkompetens i nästan 100 år. Som e...