Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Redo för 66 kV - Lösningar för moderna havsbaserade vindkraftparker

Energidistribution och energiöverföring har varit PFISTERERs kärnkompetens i nästan 100 år. Som experter på gränssnitt i energinät levererar vi anslutningskomponenter och nyckelfärdiga kabelsystem för alla spänningsnivåer som ett komplett system. Våra pluggbara system PLUG, CONNEX och SEANEX samt vår SICON-kontakt kopplar ihop alla systemdelar i vindkraftparken på ett tillförlitligt och snabbt sätt. Alla systemkomponenter är tillverkade specifikt för maritim drift: väderbeständiga, saltvattenbeständiga och utformade för offshore-miljö.

För att bygga kabelsystem på offshore-understationer krävs den ultimata disciplinen kabelläggning. Mycket komplexa kabelvägar måste installeras i ett begränsat utrymme runt många hörn och på flera nivåer. En avsevärd tidspress och byggandet av andra delsträckor samtidigt komplicerar uppgiften ytterligare. För att lyckas övervinna denna utmaning krävs noggrann planering och specialister med gedigen erfarenhet inom branschen. PFISTERER har funnits där från första början. Vi har nära följt processen från idén om ett kraftverk på öppet hav till byggandet av den första havsbaserade vindkraftparken. PFISTERER har satt branschstandarder, vår projektledning och våra produkter är toppmoderna idag. Med SEANEX upp till 72,5 kV och CONNEX för högre spänningsnivåer erbjuder PFISTERER torra pluggbara anslutningssystem för alla offshore-krav.

Fler nyheter


Winterbach, Tyskland - 06 februari 2024 - Det pluggbara anslutningssystemet CONNEX från PFI...

Winterbach, Tyskland - 7 november 2023

Offshore-plattformen DolWin kappa installe...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmissionsnätsoperatören TenneT ha...

Karl-Heinz Pfisterer blir hedersordförande i SE:s tillsynsråd.

Winterbach, Tyskland - 15 juni 2023 - Pfisterer

Pfisterer, en ledande leverantör av energ...

Sedan början av året har Küssnacht am Rigi varit den nya centrala platsen för våra cirka 160 anställda i Schweiz. För PFISTERER-koncernen, som har varit rotad i Schweiz i årtionden, innebär detta början på en ny era: i Küssnacht samlar vi våra avdelningar, som tidigare fanns i Malters och Altdorf, i ett nytt centralt teknik- och försäljningscenter.