Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Om HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK är en tillverkare inom sektorn för fastspänningsteknik, standardelement och manöverdelar. Företaget tillverkar på sin anläggning i Tyskland med hjälp av en omfattande maskinpark.

Produktsortimentet omfattar mer än 75 000 artiklar som alla är snabbt tillgängliga från logistikcentret på plats. KIPP är därmed en pålitlig partner för industrin och anläggnings- och maskinbyggnation.

KIPP utvecklar produkterna och testar dem i kvalitetskontroller helt i egen regi. Genom omfattande produktionsresurser kan standardelement och enskilda delar realiseras som speciallösningar. Vid utvecklingen av KIPP:s manöverdelar läggs särskild vikt vid ergonomi och stabilitet.

HEINRICH KIPP WERK har funnits sedan 1919 och har sedan 1950 lagt tonvikten på egenutvecklade spännverktyg som den klassiska KIPP-spännspaken. Företaget har 500 anställda och finns representerat i mer än 50 länder.

Cirkelringar

Material: fjäderstål eller rostfritt stål 1.4122.

Version: Fjäderstål blank.
Rostfritt stål blank.

Anmärkning: E-typ cirklipsen trycks in...

Bälgkopplingar av metall

Material: Nav i aluminium.
Bälg i rostfritt stål.

Version:Blank.Obs:Bälgkoppling i metall med hög vridstyvhet. Metallbälgen kompenserar för axiell, radiell och vinklad axelförskjutning...

Helhetsbetyg: Mycket bra!
Säkerhet möter design
Så att endast det som ska vara inuti är inuti
Lyft stora vikter enkelt och säkert
Grunder och insikter i #kippresso-format
När hygienen står i centrum