Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP presenterar videohandledning (inte bara) för kaffepausen

Grunder och insikter i #kippresso-format

För en espresso med KIPP: Detta är ett nytt erbjudande från specialisterna på spännteknik, standard- och driftdelar från Sulz am Necker. Grundläggande information och innovationer presenteras kort och koncist, i en trevlig atmosfär, till exempel över en varm dryck under frukostpausen. På en till två minuter går de underhållande #kippresso-videorna till botten med specialistkunskap på ett sympatiskt och kreativt sätt, så att man kommer ihåg innehållet länge.

"Det är innovationstid på KIPP!" Så börjar en aktuell förklaringsvideo om en sidospännare, som nu läggs till i portföljen för fastspänningsteknik. När behöver jag den? När arbetsstycket är för stort för skruvstycket - check. Särskilda egenskaper? Det speciellt avfasade spännblocket förhindrar att arbetsstycket glider - check. Hur fungerar den? Sidospännaren överför kraften inte bara i arbetsstyckets riktning, utan även nedåt på maskinbordet - Check. På mindre än en minut är användaren igång.

Idén till #kippresso kom från KIPP:s marknadsavdelning. Julia Kurz och Andre Jerke är ansvariga. De får stöd av teknikpresentatören Patrick Staack. Staack är väl förtrogen med produktportföljen och kan som utbildad maskiningenjör perfekt översätta den tekniska finessen till spännande text. Tillsammans letar teamet upp intressanta ämnen och komprimerar innehållet till ett tidsintervall som motsvarar en kopp espresso från en helautomatisk maskin.

Patrick Staack uppträder själv med jämna mellanrum i kaffeköket eller direkt vid arbetsbänken och uppdaterar sina följare om den senaste tekniken och innovationerna från HEINRICH KIPP WERK. Nyhetsvideorna publiceras på tisdagseftermiddagar och #kippresso-handledningarna på torsdagseftermiddagar på https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Fler nyheter

Helhetsbetyg: Mycket bra!
Säkerhet möter design
Så att endast det som ska vara inuti är inuti
Lyft stora vikter enkelt och säkert
När hygienen står i centrum
Fast utan reflektion