Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Upplev mångfalden av FLUX-pumpar på årets ACHEMA i Frankfurt.

Besök oss i Hall 8; Monter F 24 och bekanta dig med vår omfattande produktportfölj

Under mottot "Diversity that moves" bjuder vi in dig att upptäcka världen av vår pumpteknik. Vårt breda produktsortiment, som är känt för sin kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet, kännetecknas också av säkerhet och enkel hantering.



FLUX produktportfölj återspeglar den mångsidighet som krävs för att klara de mest krävande utmaningar med bravur.Våra ACHEMA-höjdpunkter 2024: Dränkbar centrifugalpump VERTIFLOW F 728 - Den nya generationen dränkbara centrifugalpumpar för extrema driftsförhållanden. Lämplig som stationär cirkulations- och filterpump för flöden upp till max. 750 l/min. Den kännetecknas av en intelligent design som kan anpassas extremt enkelt till respektive applikation. Serien är absolut säker att köra torr upp till ett nedsänkningsdjup på 600 mm utan lager i vätskeområdet.

Å andra sidan kan ett nedsänkningsdjup på upp till 1.800 mm uppnås genom att installera ett glidlager. Peristaltisk pump PERIPOWER - Utvecklad för de tuffaste applikationerna. De peristaltiska pumparna är självsugande och med slangdiametrar från 10 till 200 mm är de extremt mångsidiga i processer med abrasiva, viskösa och fasta medier. PERIPOWER uppnår flödeshastigheter på upp till 300 m³/h och möjliggör skonsam pumpning även av skjuvkänsliga medier. De tillgängliga slangmaterialen NRH, NBR eller EPDM, även i FDA-kvalitet, är motståndskraftiga mot nästan alla tänkbara medier. Tack vare sin rullteknik är pumparna särskilt energieffektiva och skonsamma mot slangen.

Robustheten och det enkla underhållet gör PERIPOWER till en pålitlig partner för din applikation. Sanitary MINIFLUX - Den här avancerade IBC-pumpen är liten, lätt och hygienisk och är den perfekta lösningen för pumpuppgifter med höga hygienkrav. Sanitary MINIFLUX är konstruerad för att minimera dödutrymme, har högkvalitativa ytor och kräver ingen mekanisk tätning.

Pumpen kan demonteras snabbt och utan verktyg, är lätt att rengöra och är därför idealisk för applikationer inom läkemedels- och livsmedelsindustrin. Men FLUX-variationen slutar inte här. FLUX-produktsortimentet omfattar även de välkända trum- och excenterskruvpumparna, luftdrivna membranpumpar, magnetkopplade centrifugalpumpar, motorer, flödesmätare, blandare och ett omfattande tillbehörsprogram.

Sortimentet kompletteras med avancerade system för tömning av fat, t.ex. VISCOFLUX mobile S för högviskösa medier, och kompakta doseringssystem, t.ex. FLUX FILL GT, som är utformade för att ytterligare förenkla och optimera dina produktionsprocesser. Besök oss i hall 8, monter F24, och upplev hur våra pumpar inte bara sätter processer i rörelse, utan också ger rätt lösning för varje applikation. Under ditt besök kan du njuta av vår läckra mjukglass och en mängd olika snacks - den perfekta kombinationen för stimulerande samtal.

Fler nyheter

Vad är KLIMAfit?
Med KLIMAfit - ett projekt i enlighet med delstaten Baden-...

22.11.2023 09:00

Flux-pumpar på Brau Beviale
från 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Utställare: FLUX Pumps Corporation USA<...

FLUX-GERÄTE GMBH tilldelades stämpeln "Framtidens arbetsgivare"
Utvinning av råvaror för tvåltillverkning på ett tillförlitligt sätt