Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - framtidens arbetsgivare

FLUX-GERÄTE GMBH tilldelades stämpeln "Framtidens arbetsgivare"

Framtidsorientering och kvalitet som arbetsgivare - för detta fick FLUX priset "Framtidens arbetsgivare" av det tyska innovationsinstitutet för hållbarhet och digitalisering (DIND). Initiativet stöds av den tidigare federala ekonomiministern Brigitte Zypries. Priset hjälper företag att positionera sig i "kriget om talanger" för att locka till sig och behålla talanger trots bristen på kvalificerad arbetskraft. Innovativa företag med en tydlig digitaliseringsstrategi som strävar efter hållbarhetsmål och erbjuder attraktiva arbetsvillkor hedras.

Fokus ligger på modernt ledarskap och medarbetarvänlighet. Exempelvis platta hierarkier, flexibla ersättningsmodeller eller personalförmåner samt individuella vidareutbildningsmöjligheter ingår i en helhetsbild som skapas med hjälp av en utvärderingsmatris som tagits fram med hjälp av input från experter från näringslivet och vetenskapen. Priserna delas ut vid olika nätverksevenemang.


Om DIND:

Det tyska innovationsinstitutet för hållbarhet och digitalisering (DIND) hjälper företag att bli redo för framtiden. För detta ändamål samarbetar DIND med experter från näringsliv, vetenskap och politik, genomför studier på uppdrag av partner och undersöker företag för viktiga aspekter av deras framtida livskraft. Exempel på framgångsrik omvandling ska ge viktiga impulser till ekonomin. DIND-utmärkelserna är ett värdefullt kommunikationsverktyg för företagen. De hjälper till att hitta lämpliga partner och medarbetare för att bli ännu mer innovativa, hållbara och digitala.

Fler nyheter

Vad är KLIMAfit?
Med KLIMAfit - ett projekt i enlighet med delstaten Baden-...

22.11.2023 09:00

Flux-pumpar på Brau Beviale
från 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Utställare: FLUX Pumps Corporation USA<...

Utvinning av råvaror för tvåltillverkning på ett tillförlitligt sätt