Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Grönt ljus för den nya toppartnern norelem

MHP RIESEN Ludwigsburg är glada att välkomna norelem, en regional global aktör, som sin nya TOP-partner för den nya säsongen 2023/2024. Företaget, med säte i Markgröningen, är tillverkare och leverantör av standarddelar och mekaniska komponenter för maskin- och anläggningsteknik, och kommer inte bara att väcka uppmärksamhet på matchdagen.


MHP RIESEN Ludwigsburg har fått nya sponsorer. Med norelem blir ett globalt verksamt företag inom maskinteknik TOP-partner till barockstaden under minst 3 säsonger. I framtiden kommer det Markgröningen-baserade företaget att annonsera på LED-tavlan vid alla hemmamatcher i easyCredit Basketball Bundesliga och presentera matchdagen vid varje hemma- och bortamatch i BBL via klubbens sociala mediekanaler. Utanför MHPArena kommer RIESEN och norelem att designa en gemensam buss som kommer att gå dagligen i stadsdelen Ludwigsburg och väcka uppmärksamhet. Men det är inte allt. I framtiden kommer den Ludwigsburg-baserade tillverkaren och leverantören av standard- och driftdelar också att följa med på RIESENs universitetsturné, så att den direkta kontakten med studenterna, de unga talangerna och morgondagens medarbetare blir ännu starkare.


"De diskussioner vi hade visade snabbt att vi inte bara delar samma mål, utan också fokuserar på precision, teknik och snabbhet i vårt dagliga arbete. Vi är mycket glada över att veta att vi med norelem har en stark partner vid vår sida, som kommer att inkludera oss tematiskt i sin reklamkommunikation, så att bästa möjliga synergi av ett partnerskap kan uppnås", kommenterar Markus Buchmann, 2nd styrelseledamot i MHP RIESEN Ludwigsburg, den nya gemensamma vägen.


Emily Kipp, Global Marketing Executive på norelem kommenterar: "Vi är glada över vårt nya partnerskap med RIESEN, eftersom vi har hittat en stark, framgångsrik och mycket sympatisk partner med vilken vi delar gemensamma värderingar som respekt, dynamik och laganda. Vi är stolta över att stödja både regionen Ludwigsburg och en av dess toppklubbar med vårt engagemang. Främjandet av talanger och unga talanger ligger oss särskilt varmt om hjärtat och vi är glada över att nu även kunna stödja toppspelare och unga talanger inom basket, utöver unga ingenjörer och talanger inom det tekniska området. I basket vinner precision, teknik och snabbhet, och det är precis vad som gäller för norelem: standarddelar med hög precision garanterar processäkerhet, vi stöder varje projekt med vår expertis, och våra 70 000 standard- och driftdelar finns tillgängliga från lager och hos kunden redan nästa dag. Dessutom står basket, och särskilt RIESEN, alltid för fair play - det gillar vi och det passar oss bra.

Fler nyheter

En lastbil full av innovationer
Lösningen för felfria bearbetningsprocesser
Nytt från norelem: Linjära rullstyrningar

26.06.2023 00:00

norelem på automatica 2023
Upplev nya och beprövade norelem-produkter live
norelem utökar sitt sortiment av gångjärn
Låsbultar och nya positioneringsbussar med tillståndssensor från norelem