Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

norelem vid allt om automatisering

En lastbil full av innovationer

På all about automation Heilbronn den 15-16 maj 2024 kommer norelem att presentera många produktinnovationer från olika sektorer som maskin- och anläggningsteknik, fordon, förpackning samt läkemedels- och livsmedelsindustrin i sin SHOWTRUCK. Besökarna kan också se fram emot en tävling med attraktiva priser relaterade till norelem.



I år kommer norelem för första gången att ställa ut på all about automation i Heilbronn. I den gröna SHOWTRUCKEN framför hallportarna ställer företaget ut innovativa produkter som besökarna kan röra vid och uppleva, till exempel stöd- och klämelement samt låsstift med integrerade sensorer från divisionen Smart Products. De gör det enkelt att kontrollera fastspänning och stopp redan innan arbetsstycket bearbetas. I den mobila mässmontern visas även de nya plan- och sidospännarna i produktsortimentet samt spänndornen för små borrningar och automatiserad fastspänning.



Highlights inom linjärteknik inkluderar raka och böjda linjära styrskenor och matchande rullstyrvagnar för böjda styrvagnar. norelem erbjuder ett sortiment av styrskenor med böjningar på upp till 180° för roterande applikationer. Det nya linjärstyrningssystemet möjliggör enkla och fria spårkonfigurationer med både raka och böjda skenor.



Som en digital motsvarighet till BIG GREEN BOOK presenterar norelem sin onlinebutik med praktiska nya egenskaper och funktioner och kommer att finnas tillgänglig med sitt mässteam för att svara på alla frågor som rör utbudet av över 100 000 produkter.000 produkter.



norelem SHOWTRUCK kommer att finnas framför hallportarna till allt om automation i Heilbronn, monter S-101, från 15 till 16 maj.



Besökare kan säkra sin biljett med norelems inbjudningskod:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

Fler nyheter

Lösningen för felfria bearbetningsprocesser
Nytt från norelem: Linjära rullstyrningar

26.06.2023 00:00

norelem på automatica 2023
Upplev nya och beprövade norelem-produkter live

MHP RIESEN Ludwigsburg är glada att välkomna norelem, en regional global aktör, som sin nya TOP-p...

norelem utökar sitt sortiment av gångjärn
Låsbultar och nya positioneringsbussar med tillståndssensor från norelem