Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

24.05.2023 00:05

Nya produkter - nya möjligheter

norelem utökar sitt sortiment av gångjärn

norelem utökar sitt gångjärnssortiment med två nya serier i rostfritt stål. Gångjärnen av högkvalitativt A4 1.4401 erbjuds som en version med fästhål eller fästskruv. De är lämpliga för innerdörrar och monteras synligt, kan användas till vänster eller höger och har en öppningsvinkel på 180°.

Gångjärnen är dessutom vibrationssäkra och skyddade mot vandalism och förstörelse tack vare den osynliga, svetsade gångjärnsstiftet.



Versionen med fästhål finns i fem storlekar, och för gångjärn med fästskruv kan kunderna välja mellan tre storlekar.Plåtgångjärn i fem former Dessutom utökar norelem gångjärnssortimentet med sju skruvvarianter inom sektorn för plåtgångjärn. Tre av dessa varianter är tillverkade av rostfritt stål A2, fyra av stål.

Alla gångjärn kan användas för innerdörrar och har en öppningsvinkel på 270°. Produktfamiljen är också indelad i fem former, varav den första, form A, består av gångjärn med två ben av olika längd. Gångjärnen finns i stål och rostfritt stål och kan smörjas om via en smörjnippel.

Form B finns också i stål eller rostfritt stål och kan också smörjas om. Det ena benet på detta gångjärn är dock kraftigt förkortat.

Form C och D är gångjärn i rostfritt stål som kan lossas. Form C är avsedd för högersidig montering, form D för vänstersidig montering. Slutligen är form E ett rektangulärt gångjärn med en fast stift.







De finns tillgängliga förkromade och matt mässingspläterade.

Fler nyheter

En lastbil full av innovationer
Lösningen för felfria bearbetningsprocesser
Nytt från norelem: Linjära rullstyrningar

26.06.2023 00:00

norelem på automatica 2023
Upplev nya och beprövade norelem-produkter live

MHP RIESEN Ludwigsburg är glada att välkomna norelem, en regional global aktör, som sin nya TOP-p...

Låsbultar och nya positioneringsbussar med tillståndssensor från norelem