Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Framgångsrikt samarbete mellan PFISTERER och Lebenshilfe i Gussenstadt

PFISTERER, ett ledande globalt teknikföretag för lösningar inom energiinfrastruktur, och Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., är mycket nöjda med det framgångsrika samarbetet på Gussenstadt-anläggningen.

Lösningar för den globala energiomställningen

PFISTERER-anläggningen i Gussenstadt är specialiserad på metallbearbetning och spelar en nyckelroll i utvecklingen och produktionen av lösningar som möjliggör elektriska nätverk i samband med den globala energiomställningen. Som en del av detta partnerskap tar de engagerade medarbetarna på Lebenshilfe på sig viktiga monterings- och tillverkningsarbeten. Detta inkluderar aktiviteter som att fräsa små gängor och sätta in tryckfjädrar för skruvkontakter och anslutningsterminaler för transformatorer.

Sedan partnerskapet inleddes för två och ett halvt år sedan har Lebenshilfe Göppingen e. V. monterat imponerande 4 miljoner delar för PFISTERER. Denna milstolpe understryker inte bara effektiviteten och kvaliteten i samarbetet, utan belyser också den viktiga roll som socialt ansvar och inkludering spelar i arbetsmiljön.

Framgångsrikt samarbete med socialt ansvar

"Samarbetet med Lebenshilfe i Gussenstadt är inte bara ett framgångsrikt affärspartnerskap för oss, utan också ett tydligt åtagande för socialt ansvar och inkludering. Vi är stolta över de milstolpar vi har uppnått och ser fram emot att fortsätta denna positiva framgångssaga", säger Hermann Schuller, plats- och produktionschef för PFISTERER-koncernens anläggning i Gussenstadt. "För oss är samarbetet med PFISTERER en möjlighet att skapa karriärmöjligheter och samtidigt en chans att aktivt bidra till framtidens energiförsörjning. Vi är stolta över detta", tillägger Madeleine May, biträdande verkstadschef på Lebenshilfe Göppingen.

Partnerskapet mellan PFISTERER och Lebenshilfe Göppingen e. V. visar hur ekonomisk framgång och socialt engagemang kan kombineras på ett harmoniskt sätt. PFISTERER fortsätter att arbeta för inkluderande arbetsmiljöer och hållbara partnerskap.

Fler nyheter


Winterbach, Tyskland - 06 februari 2024 - Det pluggbara anslutningssystemet CONNEX från PFI...

Winterbach, Tyskland - 7 november 2023

Offshore-plattformen DolWin kappa installe...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmissionsnätsoperatören TenneT ha...

Karl-Heinz Pfisterer blir hedersordförande i SE:s tillsynsråd.

Winterbach, Tyskland - 15 juni 2023 - Pfisterer

Pfisterer, en ledande leverantör av energ...

Energidistribution och energiöverföring har varit PFISTERERs kärnkompetens i nästan 100 år. Som e...