Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Snabbt och enkelt att placera:

Nya låsbultar med roterande manövrering från KIPP

HEINRICH KIPP WERK har utökat sitt omfattande produktsortiment av låsbultar med sex nya versioner med roterande manövrering. De praktiska manöverdelarna gör det möjligt att snabbt justera och positionera rörliga komponenter. De är idealiska för alla tillämpningar där en förändring av låsläget på grund av sidokrafter måste förhindras.

De sex nya låsbultarna finns med stiftdiametrar på 5 mm och 7 mm. Det praktiska med positioneringselementen: de möjliggör snabb positionering och fixering av en komponent genom att vrida eller glida. Beroende på version har låsstiften också en indikator för ON/OFF eller ON/MID/OFF. Dessa markeringar minskar avsevärt risken för felaktig användning.

Positioneringselementens hölje och stift är tillverkade av förnicklat stål, de roterande huvudena av termoplastiskt material. Låsbultarnas låsstift är konisk; matchande koniska bussningar av stål finns som tillbehör i båda bultdiametrarna.

Användarna kan välja mellan en gängad och en flänsad version av låsbultarna. Den gängade versionen fästs med en låsmutter, medan den flänsade modellen fästs med tre fästskruvar.

KIPP:s låsbultar med roterande manövrering är inte bara idealiska för positionering på styrskenor inom maskinteknik, utan även för användning i jig- och fixturkonstruktion och i förpackningssystem, samt för låsning av utdrag eller låsanordningar inom fordonsteknik.

Fler nyheter

Tydlig väg vid byte av arbetsstycken
Helhetsbetyg: Mycket bra!
Säkerhet möter design
Så att endast det som ska vara inuti är inuti
Lyft stora vikter enkelt och säkert
Grunder och insikter i #kippresso-format