Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

Fokusera på de anställdas välbefinnande

KIPP Group certifierad som en familjemedveten arbetsgivare

KIPP Group har slutfört revisionen av berufundfamilie och fått certifikatet med samma namn. Företagsgruppen dokumenterar därmed sina ansträngningar att ge alla anställda omfattande erbjudanden för att förena arbete och familjeliv.

För att erhålla certifikatet undersökte den verkställande berufundfamilie Service GmbH de befintliga åtgärder och erbjudanden med vilka KIPP-koncernen redan erbjuder sina över 950 anställda möjligheten att hitta en stabil balans mellan familjeliv och arbete. Det handlar till exempel om flexibla arbetstidsmodeller och flextidskonton även för produktionen, bestämmelser om mobilt arbete, ett system för företagshälsovård, erbjudanden om utveckling av medarbetarna, ledighet för idrottsliga och sociala toppengagemang och sist men inte minst en subventionerad matsal.

KIPPGroup med fokus på familjen från början
Certifikatet betraktas som en kvalitetsstämpel för ett företags förenlighetspolitik. Som en grupp av sex företag har integrering av familjen alltid varit en integrerad del av KIPP-gruppens företagskultur och värderingar. Fördelarna är uppenbara: en hög attraktionskraft som arbetsgivare och en ökad känsla av välbefinnande bland de anställda, som tar med sig sin kreativitet och fulla potential till jobbet.

I granskningen ingår också att specificera framtida åtgärder för att utöka och utvidga det befintliga utbudet. Till dessa hör bland annat arbetstidskonton, ökad utbyggnad av IT med tanke på mobilt arbete och digitalisering av många processer samt kommunikativa åtgärder för att sprida och stärka företagskulturen. Spektrumet sträcker sig till och med till sommarlovsläger och andra erbjudanden för anställdas barn.

Fler nyheter

Tydlig väg vid byte av arbetsstycken
Helhetsbetyg: Mycket bra!
Säkerhet möter design
Så att endast det som ska vara inuti är inuti
Lyft stora vikter enkelt och säkert
Grunder och insikter i #kippresso-format