Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

01.03.2023 02:03

Eppendorf presenterar den nya automationsgenerationen på SLAS-konferensen i San Diego, Kalifornien, USA

Eppendorf är glada över att kunna presentera den nya generationen av epMotion automatiserad vätskehanterare på SLAS-konferensen i San Diego, CA, USA den 26 februari 2023. Den nya generationen av epMotion har en rad förbättringar som syftar till att förbättra användarupplevelsen, utan att äventyra dess pålitliga prestanda. Apparaten kommer att behålla sin höga grad av flexibilitet, sitt breda utbud av tillbehörsalternativ och sitt stora urval av tillgängliga metoder.

EpMotion erbjuder oöverträffad precision och noggrannhet vid vätskehantering, med ett användarvänligt gränssnitt och anpassningsbara protokoll. Den nya designen innefattar en snygg, kompakt form och förbättrad ergonomi för bekväm och effektiv användning.

"Vi är glada att kunna presentera den nya epMotion, som representerar nästa generation av Eppendorfs portfölj för automatiserad vätskehantering", säger Dr Josef Lott, produktchef Automation på Eppendorf. "Vi har utvecklat en vätskehanterare som gör implementeringen av automatisering i laboratoriearbetsflöden enklare än någonsin tidigare, och vi är övertygade om att den nya epMotion kommer att bli ett ovärderligt verktyg i ditt laboratorium."

Den nya epMotion är det första Eppendorf-instrumentet med Eppendorfs nya produktdesign. Denna design kommer att definiera utseendet på framtida Eppendorfprodukter.

Den nya generationen av epMotion kommer att kunna köpas efter SLAS-konferensen och kommer att visas upp under evenemanget.

Om Eppendorf:

Eppendorf är ett ledande life science-företag som utvecklar och säljer instrument, förbrukningsvaror och tjänster för vätskehantering, provhantering och cellhantering i laboratorier över hela världen. Dess produktsortiment omfattar pipetter och automatiserade pipetteringsystem, dispenser, centrifuger, blandare, spektrometrar och DNA-förstärkningsutrustning samt frysar med extremt låg temperatur, fermentorer, bioreaktorer, CO2-inkubatorer, skakar och system för cellhantering. Förbrukningsvaror som pipettspetsar, provrör, mikroplattor och bioreaktorkärl för engångsbruk kompletterar utbudet av premiumprodukter av högsta kvalitet. Som digital lösning utvecklar Eppendorf nya affärsmodeller och omvandlar Eppendorf-portföljen för att uppfylla kraven för industri 4.0.

Eppendorfs produkter används mest i akademiska och kommersiella forskningslaboratorier, t.ex. i företag från läkemedels- och bioteknik- samt kemi- och livsmedelsindustrin. De är också avsedda för kliniska laboratorier och miljöanalyser, kriminaltekniska laboratorier och industrilaboratorier som utför processanalyser, produktion och kvalitetssäkring.

Eppendorf grundades 1945 i Hamburg i Tyskland och har cirka 5 500 anställda över hela världen. Företaget har dotterbolag i 26 länder och representeras på alla andra marknader av distributörer.

Fler nyheter

Den amerikanska forskaren Laura Seeholzer, Ph.D., Postdoctoral Fellow vid University of Californi...

Inom bioprocessutveckling är data nyckeln till framgång. Det är nödvänd...

Effektivt samspel mellan manuell och automatiserad pipettering Eppendorf presenterar sitt nya, mo...

ACT-märkningen (Accountability, Consistency, and Transparency) fungerar på samma sät...

I laboratorier för biovetenskap, där precision och renhet är oumbärliga, &aum...

Investigators 2024 går till Clemens Plaschka, Österrike