Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

Ytterligare längder och diametrar

KIPP erbjuder nya båghandtag

HEINRICH KIPP WERK utökar sitt sortiment av U-handtag: modellerna "Aluminium round" och "Stainless steel round" finns nu även i ytterligare diametrar och längder. Tillbehören kompletteras med slutstycken i matchande material.

KIPPkommer i framtiden ocksåatt erbjuda runda båghandtag i aluminium (K0201) i diametrarna 8, 12, 16 och 20 mm. Modellerna med en diameter på 10 mm finns också i nya längder. KIPP har också matchande ändstycken i sitt sortiment - dessa finns, liksom själva båghandtagen, i ytorna "naturanodiserad" och "svartanodiserad".

En ny produktfamilj (K1793) ersätter det tidigare sortimentet av runda båghandtag i rostfritt stål. Den kännetecknas av ett brett utbud av diametrar (5, 8, 10, 12 och 16 mm) och många längder. Dessa produkter är tillverkade av materialet rostfritt stål 1.4404 (A4). När det gäller ytfinish kan kunderna välja mellan glidpolerad och mattblästrad. Här kan också ändhättor beställas separat - de finns också i blankpolerat utförande.

HEINRICH KIPP WERK erbjuder ett brett sortiment av U-handtag och är därmed en av de ledande leverantörerna i Tyskland. Hållelementen används för att öppna och stänga luckor, paneler och kåpor. De används inom maskin-, anläggnings-, verktygs- och fixturkonstruktion eller inom IT-sektorn på serverrack och rackskåp. Men U-handtag behövs också för användning på möbler - till exempel på dörrar och lådor i skåp - och inom rehabilitering och medicinsk teknik. För att täcka ett brett spektrum av krav erbjuder KIPP fyrkantiga, runda och ovala modeller samt böjda handtag i stål, rostfritt stål, aluminium och plast. Särskilda anodiseringsprocesser och beläggningar garanterar ett bättre ytskydd - KIPP-handtag är därmed också skyddade mot korrosion och är därför särskilt hållbara. Produktionen i den egna produktionsanläggningen sker på en mycket flexibel bockningscell med en 6-axlig robot och garanterar inte bara högsta kvalitet utan också flexibilitet: böjda specialhandtag är också möjliga i små serier på begäran.

Fler nyheter

Tydlig väg vid byte av arbetsstycken
Helhetsbetyg: Mycket bra!
Säkerhet möter design
Så att endast det som ska vara inuti är inuti
Lyft stora vikter enkelt och säkert
Grunder och insikter i #kippresso-format