Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Om igus® GmbH

igus® historia börjar den 15 oktober 1964 med Günter Blase i ett dubbelgarage i Köln-Mülheim. De första tjugo åren arbetade vi som underleverantör för avancerade tekniska plastdelar. 1983 börjar Frank Blase med koncentrationen på egna produkter - Energikedjesystem och glidlager - samt med uppbyggnaden av egen försäljning. Från 1985 till 2014 växer vi från 40 till över 2150 igus-människor, fördelade över hela världen. Även för de kommande åren investerar vi i expansion. Chanserna finns där - tack vare de moderna materialen!

Spindellyftbord

Underhållsfria igus® spindellinjärbord finns i olika material- och axelkombinationer. Den rätta modulen för alla tillämpningar.

Plastglidlager

Plastkullager från igus® betecknar steget från plastbussningar till bevisade och testade, och därmed förutsägbara och snabbt tillgängliga, maskinelement.

Plastbussningar

Plastkullager från igus® betecknar steget från plastbussningar till bevisade och testade, och därmed förutsägbara och snabbt tillgängliga, maskinelement.

Självsmörjande glidlager

I motsats till de bekanta systemen med återcirkulerande kullager förflyttar sig de linjära drylin®-glidlagren på glidkuddar. drylin® linjära lagersystem är konstruerade för smörjfri drift. Era tillämp...

Trapetsspindlar

Glidskruvar med trapetsgänga från igus®: Smörjfria, smutståliga, underhållsfria, överlägsna egenskaper i nödsituationer, korrosionsfria, tysta och för användning upp till max. 90 °C.

Linjärglidlager

drylin® R linjärlager är baserade på extremt slitagetåliga plaster som utvecklats speciellt för linjär teknik. Måtten är kompatibla med kullager i standardutförande.

Stödlager

igubal® stödlager är baserat på sin sfäriska justerbarhet perfekta för kompensering av felaktigt inriktade axlar, lutningar och avvikelser.

Axiallänkhuvuden

Axiallagrens speciella egenskaper inkluderar enkel montering, kompensering av inriktningsfel, kompensering av kantlaster, mycket goda glid- och slitageegenskaper samt litet installationsutrymme.

Linjärteknik

Utöver ett obefintligt underhåll innefattar den linjära drylin®-teknikens huvudfunktioner tuffhet och resistens mot faktorer som smuts, vatten, kemikalier, värme och stötar.

Flänshus

drylin® R flänsförsedda lagerhus finns som linjärlager med runda eller fyrkantiga flänsar. Linjära lager är baserade på extremt slitagetåliga plaster som utvecklats speciellt för linjär teknik. Måtten...

Robotledningar

chainflex® robotkablar eller torsionskablar finns i olika utföranden, t.ex. styrkablar och kraftkablar.

Trapetsgängningsmuttrar

Det finns ingen beskrivning på Svenska för den här produkten. Läs beskrivningen på engelska eller kontakta företaget.