Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Om igus® GmbH

igus® historia börjar den 15 oktober 1964 med Günter Blase i ett dubbelgarage i Köln-Mülheim. De första tjugo åren arbetade vi som underleverantör för avancerade tekniska plastdelar. 1983 börjar Frank Blase med koncentrationen på egna produkter - Energikedjesystem och glidlager - samt med uppbyggnaden av egen försäljning. Från 1985 till 2014 växer vi från 40 till över 2150 igus-människor, fördelade över hela världen. Även för de kommande åren investerar vi i expansion. Chanserna finns där - tack vare de moderna materialen!

Gängstänger

Smörjfria glidskruvar motverkar smuts, är underhållsfria, har överlägsna egenskaper, är korrosionsfria, tysta och används upp till max. 90 °C.

Linjärsystem

drylin® linjärsystem är konstruerade för smörjfri drift. Era tillämpningar är därför skyddade mot kontaminering från fett eller olja.

Kraftkedjor

Oavsett om du planerar en cirkulär rörelse, en vertikal förflyttning eller en mycket lång axel, så har vi ett passande energiförsörjningssystem i satser från en stycken, inklusive funktionsgaranti.

BUS-kablar

chainflex® BUS-kablar har flera certifieringar och godkännanden och kan användas vid höga hastigheter och accelerationer. Det finns PVC-busskablar, PUR-busskablar och TPE-busskablar att välja bland.

Servoledningar

Den kostnadseffektiva, UL-godkända, skärmade och oljeresistenta familjen av PVC-servokablar för alla vanliga drivningstillverkare. Utvecklade och testade specifikt för användning i energikedjor utan s...

Konfektionerade kablar

Specialanpassade drivkablar: i enlighet med olika standarder, olika kabeltyper, minsta böjradierna startar vid 7,5 x d, PVC-baserade yttermantlar

Bogserkättingsledningar

chainflex® styrkablar för energikedjekablar för minsta böjradie. Kablar testas i energikedjor med flera miljoner cykler. Det finns PVC-styrkablar, PUR-styrkablar och TPE-styrkablar att välja bland.

Fjäderlåsbultar

igubal® fjäderbelastad sprint i ett stycke. Enkel montering och demontering, kan kombineras med gaffellänkar med installationsstorlek E, hög styrka.

Flänslager

Det flänsförsedda lagerutförandet gör att iglidur® högpresterande glidlager kan användas när urborrningar i lagerhusen inte är möjliga med korrekta toleranser.

Kulbussningar

drylin® massiva plastlager glänser genom sitt mycket lilla glapp och sin låga kostnad. Måtten motsvarar standarden för återcirkulerande kullager.

Signalkabel

Känsligare tillämpningar med höga cykelfrekvenser, hastigheter och accelerationer, inklusive krävande miljöförhållanden, kräver tillförlitliga system som testats för kablar.

Styrgejder

Styrgejder

Det finns ingen beskrivning på Svenska för den här produkten. Läs beskrivningen på engelska eller kontakta företaget.