Katalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Om Stäubli Electrical Connectors AG

Vi erbjuder tekniskt avancerade kontaktlösningar; det mångsidiga sortimentet av industriella kontakter är utformat för hårda krav i industriella miljöer. De har lägst kontaktmotstånd samtidigt som de erbjuder extremt hög strömtäthet. Våra kontaktdon används i en mängd olika tillämpningar, t.ex. kraftgenerering och distribution, automatiserade monteringslinjer, maskinstyrningssystem och andra krävande tillämpningar.

Alla våra produkter drar nytta av MULTILAM-teknikens unika prestanda. Bland de otaliga typerna av elektriska kontaktdon från signalströmmar upp till extremt höga strömmar utmärker sig MULTILAM genom sina utmärkta prestanda. MULTILAM, hörnstenen i Stäublis kontaktteknik, har praktiskt taget obegränsade användningsområden tack vare sin konstruktionsflexibilitet och sina avancerade funktioner.

Om Stäubli

Stäubli erbjuder innovativa mekatroniska lösningar inom tre kärnområden: Kontakter, Robotik och Textil. Stäubli grundades 1892 och är idag en internationell koncern med huvudkontor i Pfäffikon, Schweiz, med mer än 5 500 anställda världen över. Stäubli är närvarande i 29 länder med produktionsbolag, försäljnings- och servicedotterbolag och kompletteras av agenter i 50 länder.

Textilmaskiner

Stäubli tillverkar höghastighetstextilmaskiner och erbjuder lösningar som är anpassade till varje användares krav. Våra maskiner och tillbehör omfattar automatiserade förberedelsesys...

Ramvävning

Stäubli har tillverkat höghastighetsramvävmaskiner sedan 1892. Deras vävmaskiner och tillbehör, inklusive kamrörelser och roterande dobbies, samt högpresterande selebefattningar och snabb...

Jacquardmaskiner

Stäublis omfattande sortiment av Jacquardvävmaskiner har många olika användningsområden för dem som kräver utmärkt vävkvalitet och hög produktion. Tillämpningarna omfa...

SSA Terminals, LLC har tagit 33 terminaltraktorer i drift som är konstruerade för utsläppsfria elfordon (EV) med helautomatiska snabbladdningsanslutningar (QCC) med hög kapacitet.
Franskt väveri investerar i Stäubli för att uppfylla ESG-krav
Den marknadsledande MC4-portföljen av Stäubli PV-kontakter omfattar nu en DC-anslutningslösning för batterilagringssystem som kallas MC4-Evo stor.