Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

02.07.2024 01:07

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM med ett brett sortiment av lokaliserings- och stödbultar

Fästning, inriktning, stabilisering

De bevisar sig som anslutningsproffs, säkerhetsspecialister eller i en lastbärande funktion: Monterings- och stödstiften från BLOHM:s omfattande sortiment erbjuder användaren innovativa kvalitetslösningar för att fästa, rikta och stabilisera komponenter.


oavsett om det gäller fastsättning av maskinelement, stabilisering av motorer eller säker montering av elektroniska komponenter - de standardiserade monterings- och stödstiften från BLOHM uppfyller de högsta kraven på kvalitet och precision. Detta beror främst på att alla nödvändiga tillverkningsprocesser, som svarvning och slipning av de härdade precisionsdelarna, finns tillgängliga på produktionsanläggningen i Büchen.


Detta resulterar i sin tur i en hög tillverkningskompetens och korta genomloppstider för de högkvalitativa komponenterna. Det säger sig självt att det också finns ett särskilt fokus på användningen av högkvalitativa material. "Valet av material är avgörande för funktionen och hållbarheten hos styr- och stödbultarna i de olika applikationerna", säger Mathias Marbs, försäljningsrepresentant på BLOHM.


"I vårt sortiment finns därför bultar av rostfritt stål, värmebehandlat stål och verktygsstål." Låsbultar ger stabil förbindning Låsbultar ger en säker, stabil och exakt förbindning mellan komponenter och bidrar därför väsentligt till funktionaliteten och integriteten hos maskiner, anordningar och konstruktioner. De cylindriska komponenterna har vanligtvis ett skaft. Eventuellt kan bulten vara utrustad med en invändig gänga på huvudsidan för att upprätta anslutningen till en annan komponent och därmed säkra bulten i önskat läge. En monteringsyta eller ett breddat stöd kan rymma eller stödja andra komponenter. BLOHM förser kunden med ett stort antal produktvarianter som kan anpassas perfekt till respektive applikation.


ett exempel från BLOHM:s sortiment av monteringsbultar är fästbultar med kulhuvud - en design som avsevärt förenklar monteringsprocessen. "Kulinfästningen minimerar blockeringseffekten - även känd som lådverkan - om en del som ska anslutas är placerad i vinkel eller om krafterna som verkar på den inte ligger i bultens axel", förklarar Mathias Marbs.


"Beroende på krav och passform erbjuder BLOHM olika modeller med olika former av denna variation." Stödbultar - bärande och stödjande laster Medan låsbulten används för att ansluta komponenter till varandra och vid behov för att hålla andra komponenter, har stödbultar vanligtvis en lastbärande eller stödjande funktion. Bultarna har vanligtvis cylindrisk form, med en axel i ena änden och en plan lageryta i den andra. BLOHM-sortimentet innehåller ett brett urval av stödbultar.



Beroende på konstruktionen kallas dessa också stödbultar och kan vid behov anpassas till den specifika applikationen. BLOHM erbjuder också positioneringsfötter i olika former. Dessa används som stöd, stopp och tryckstycken vid fixturkonstruktion samt vid maskin- och apparatkonstruktion.

Fler nyheter

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Högsta precision sedan 1934
MISUMIs onlinebutik innehåller miljontals komponenter. För att kunna erbjuda sina kunder ett ännu större urval utökar tillverkaren och leverantören av maskinkomponenter kontinuerligt sin produktportfölj. Nyligen har detta också inkluderat högkvalitativa borrbussningar från NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Från standarddelar till speciallösningar
Den skräddarsydda I-punkten för varje konstruktion
BLOHM övertygar med borrbussningar och ett nytt sortiment av standard- och driftdelar
BLOHM får DIN ISO 9001:2015-certifiering