Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.01.2024 00:01

Borrbussningar från BLOHM utökar MISUMI-sortimentet

MISUMIs onlinebutik innehåller miljontals komponenter. För att kunna erbjuda sina kunder ett ännu större urval utökar tillverkaren och leverantören av maskinkomponenter kontinuerligt sin produktportfölj. Nyligen har detta också inkluderat högkvalitativa borrbussningar från NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.

MISUMI har försett sina kunder med maskinkomponenter från sin egen produktion och från andra välkända företag i mer än 20 år. komponentspecialistens portfölj har vuxit under åren och omfattar nu mer än 700 partnervarumärken. De flesta av dem med CAD-data för omedelbar nedladdning. Senast utökade MISUMI sin redan mångsidiga produktportfölj med DIN-standardiserade borrbussningar från tillverkaren BLOHM.



BLOHM har tillverkat rotationssymmetriska delar i olika utföranden i över 80 år. Dessa används i en mängd olika applikationer. Borrarna i en maskin styrs exakt av borrbussningar. Detta gör det möjligt för användaren att bearbeta arbetsstycken med hög precision och enkelt upprätthålla avstånds- och vinkeltoleranser.



Två av dessa komponenter finns nu också tillgängliga i MISUMI-shopen: De cylindriska borrbussningarna i enlighet med DIN 179 kan enkelt pressas in i motsvarande hållare och kombineras med DIN 173 plug-in borrbussningar. Det andra tillskottet är de flänsade borrbussningarna enligt DIN 172, som särskilt kännetecknas av sin axiella låsning, vilket säkerställer att bussningen alltid förblir i position även under höga belastningar. Båda komponenterna finns tillgängliga med en rundad borrning på en eller båda sidor, beroende på kundens krav, och har en lång livslängd tack vare användningen av härdat specialstål.



"Med BLOHM har vi fått ytterligare ett starkt namn för vår onlinebutik. Vi är mycket nöjda med detta partnerskap", sammanfattar Dietmar Theisen, Director European Distribution Supplier Development på MISUMI.

Fler nyheter

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Högsta precision sedan 1934
Från standarddelar till speciallösningar
Den skräddarsydda I-punkten för varje konstruktion
BLOHM övertygar med borrbussningar och ett nytt sortiment av standard- och driftdelar
BLOHM får DIN ISO 9001:2015-certifiering

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM är officiellt certifierat enligt den allmänt erkända standarden för kva...