Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

03.07.2023 00:07

BLOHM med stort utbud av fjäderbelastade tryckstycken, lås- och kullåsningsstift

Den skräddarsydda I-punkten för varje konstruktion

Det är ofta de små sakerna som gör den stora bilden riktigt bra. När det gäller fjäderbelastade tryckstycken, lås- och kullåsningsstift eller maskin- och fixturelement är utvecklare, konstruktörer och produktionschefer på exakt rätt webbadress hos NORMTEILWERK ROBERT BLOHM. I onlinebutiken hos specialisten på standard- och driftdelar hittar användaren totalt mer än 28 000 artiklar och därmed alltid en skräddarsydd lösning.


Med elastiska tryckstycken av plast, stål, rostfritt stål, keramik samt olika materialkombinationer täcker BLOHM ett brett spektrum av tillämpningar. Plastversionerna är inte bara lätta och billiga, utan är också mycket lämpliga för utomhusbruk eller för miljöer med hög luftfuktighet på grund av deras korrosionsbeständighet. Om större krafter verkar på tryckstycket eller om driftförhållandena är tuffa och temperaturvariationerna stora, erbjuder produkter med en hylsa och/eller kula av stål den lämpliga lösningen. Fjäderbelastade tryckstycken i rostfritt stål kombinerar alla de nämnda fördelarna: de är korrosions- och temperaturbeständiga och samtidigt lättare än jämförbara stålvarianter. För applikationer där inte bara temperatur utan även kemisk beständighet krävs, erbjuder BLOHM fjäderbelastade tryckstycken med en keramisk kula. Dessa är robusta och slitstarka och lämpar sig därför även utmärkt för applikationer med höga cykelhastigheter.


Låsbultar och kulspärrbultar

Låsbultar möjliggör snabb och enkel justering av rörliga komponenter. BLOHM erbjuder användaren ett omfattande produktsortiment av stål, rostfritt stål eller plast med och utan låsspår. Tack vare det stora urvalet av olika modeller kan låsstiften användas inom alla tänkbara områden, till exempel för positioneringsuppgifter inom maskinteknik, i monteringsanordningar, i fyllnings- och förpackningssystem inom livsmedelsindustrin eller för låsning och låsning inom området fordonsteknik.


Om två delar eller arbetsstycken enkelt ska anslutas eller fixeras i processen, kan användaren göra rätt val från en stor portfölj av kullåsningsstift på BLOHMs webbplats. Beroende på användningsområde finns olika handtagsformer och material tillgängliga. För tuffa miljöer och applikationer med hög kraft kan man till exempel välja mellan olika kulspärrstift med hög skjuvhållfasthet. De tillgängliga materialen är plast, pressgjuten zink och rostfritt stål.


Maskin- och fixturelement

Urvalet av maskin- och fixturelement i BLOHM:s onlinebutik omfattar cirka 5 000 produkter. Här hittar konstruktören bland annat ett omfattande sortiment av skruvar, muttrar, brickor, gängade insatser och justerringar. Artiklarna i ovanstående kategorier finns i ytbehandlingarna stål blank (svart), galvaniserad eller brännlackerad samt rostfritt stål blank. Beroende på användningsområde kan olika hållfastheter väljas.


Om skadade, fastfrusna eller utslitna gängade hål behöver repareras, hittar användaren vad han letar efter i BLOHMs sortiment av gängade insatser av stål eller rostfritt stål. Gänginsatserna är lämpliga för en mängd olika material och återställer funktionaliteten hos även högkvalitativa produkter på kortast möjliga tid.


Kort profil NORMTEILWERK ROBERT BLOHM
NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, grundat 1934 i Schleswig-Holstein, är en välkänd tillverkare av borrbussningar, drift- och standarddelar samt sofistikerade speciallösningar enligt kundritningar. Som specialist på tillverkning av rotationssymmetriska delar har BLOHM också stått för högsta precision och kvalitet internationellt i över 80 år. Vår portfölj omfattar cirka 28.000 högkvalitativa produkter som tack vare sin stabilitet klarar höga belastningar och även uppfyller särskilda krav. Det innebär att vi i första hand riktar oss till partners inom handel och industri som förlitar sig på hållbara, högkvalitativa delar. För tillverkning av precisionsdetaljer förfogar vi över en egen högpresterande och modern maskinpark. Möjliga användningsområden för de olika bussningarna och standarddelarna är maskin- och specialmaskintillverkning, anläggnings- och formtillverkning samt verktygstillverkning. Vi lägger stor vikt vid långsiktiga partnerskap med våra kunder, högsta kvalitet och leverans i tid. Med sikte på framtiden utbildar vi dessutom sedan årtionden tillbaka nästa generations kvalificerade medarbetare.













Fler nyheter

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Högsta precision sedan 1934
MISUMIs onlinebutik innehåller miljontals komponenter. För att kunna erbjuda sina kunder ett ännu större urval utökar tillverkaren och leverantören av maskinkomponenter kontinuerligt sin produktportfölj. Nyligen har detta också inkluderat högkvalitativa borrbussningar från NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Från standarddelar till speciallösningar
BLOHM övertygar med borrbussningar och ett nytt sortiment av standard- och driftdelar
BLOHM får DIN ISO 9001:2015-certifiering

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM är officiellt certifierat enligt den allmänt erkända standarden för kva...