Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

Europapremiär för Supfina Fact

"Som en av de ledande leverantörerna av ytbehandlingslösningar kommer Supfina-teamet att presentera en innovation - Supfina Fact superfinish-maskinen - för intresserade parter på årets Global Industrie i Lyon, hall 4, monter C156."

På Global Industrie 2023 kommer det nya Supfina Fact superfinish-redskapet att presenteras för den europeiska fackpubliken för första gången.

Fast Action Changing Tool
Med sin lilla, kompakta design är det nya Supfina Fact-redskapet för bandfinish perfekt för användning i revolversvarvarv. De ytkvaliteter som kan uppnås är mycket högre än de som kan åstadkommas vid normal svarvning. Detta innebär att även de mest krävande ytkraven kan uppfyllas.

Supfinaffineringsapparat Fact

- Liten kompakt konstruktion för fastsättning i revolvern på svarvar

- Drivning för oscillation och bandmatning via en central drivning från revolvern.via en central drivning från svarvens revolver

- Spolning genom revolvern till tryckrullen

- Inga ytterligare medieanslutningar behövs

- anpassning till olika revolversystem möjlig

- Oscillationsavstängning för vridfri bearbetning möjlig med vår speciella växellåda

- Ytor av högsta kvalitet

Supfina är världsledande inom ytfinishingteknik och erbjuder samordnade maskiner och lösningar för din bearbetningsuppgift, från små redskap till kompletta bearbetningscentra med automation:

- Superfinishing

- Ytbehandling

- Finslipning

- dubbla ytslipning

- Tillbehör

- Automation och robotik



Lösningar från en endakällalösningar från en enda källa
Som lösningsleverantör börjar Supfina inte med maskinutveckling och produktion, utan ger råd till intresserade parter och kunder om deras individuella utmaningar, validerar kvalitetsparametrar och genomför till och med egna studier för att utveckla den lämpliga bearbetningslösningen. Efterföljande integrering i befintliga produktionsstrukturer beaktas, liksom införlivandet av framtidssäkrad automation och IT-infrastruktur.

Särskilt automatiseringen av lastning och lossning till robotstödd processautomatisering är för närvarande ett starkt fokus för efterfrågan. "Våra kunder efterfrågar alltmer sofistikerade system för sina produktionsprocesser", förklarar Dominik Maier, affärsenhetschef, "oavsett om det handlar om komplex automation eller bearbetning i tidigare och senare led, så erbjuder vi lösningen."

Från underhåll till produktions- och processtöd till individuell utbildning finns ett omfattande och modernt utbud av tjänster.

Fler nyheter

Industrin för rullningslager släpar efter när det gäller autonom produktion

19.01.2024 03:00

Supfina är hjältekund 2024

Supfina är en Hero Customer 2024 inom Siemens Solid Edge CAD-system.

Supfina har förse...

"Som en av de ledande leverantörerna av lösningar för ytbehandling kommer Supfina-teamet att ge intresserade parter individuell rådgivning om alla frågor som rör dubbla ytor på årets Grindtec i Leipzig i hall 5, monter E04."
Ja, och flera gånger!
"Lösningar för ytbehandling med hög precision" - det är mottot för Supfinas 132 kvadratmeter stora monter C10 i hall 10 på GrindingHub den 17-20 maj i Stuttgart.

06.12.2021 02:00

Supfina är utmärkt ...
Supfina vann tredje plats i årets ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".