Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.12.2021 02:12

Supfina är utmärkt ...

Supfina vann tredje plats i årets ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".

Beskyddare av ife

Projekt-, kontrakts- och enskilda tillverkare är en viktig motor för ekonomin i den tyskspråkiga regionen. Bland dem finns många "exportvärldsmästare" och "dolda mästare". I den allmänna uppfattningen spelar dessa företag, varav de flesta är medelstora, tyvärr bara en liten roll och ife vill ge dem en scen, även i Europa.

Ife-nätverket för enskilda tillverkare står sedan november 2018 under beskydd av ordföranden för den europeiska ekonomiska senaten, Dr. Ingo Friedrich, Europaparlamentariker (f.d.).

Utmärkelsen:

Bloomberg news agency rankar Tyskland som den mest innovativa nationen i världen 2020. Landet har denna placering främst att tacka för sin starka verkstadssektor och inte minst sina projekt och enskilda tillverkare. Till skillnad från serietillverkare ställs dessa företag ständigt inför nya utmaningar för varje kund och måste därför vara mycket innovativa för att uppfylla kraven. Det faktum att projekt- och enskilda tillverkare är bland de ledande innovationsmotorerna i ekonomin spelar ofta bara en underordnad roll i allmänhetens uppfattning. Ife vill ändra på detta med Lot Size 1+ Innovation Award.

Därför belönar ife - nätverket för beställningstillverkare - företag för utveckling och processer inom beställningstillverkning som framgångsrikt bemöter stora marknadsutmaningar med en imponerande innovation.

Målet är att skapa vederbörlig uppmärksamhet kring beställningstillverkare med hjälp av detta pris och de prisbelönta aktörernas exceptionella prestationer.

Fler nyheter

Industrin för rullningslager släpar efter när det gäller autonom produktion

19.01.2024 03:00

Supfina är hjältekund 2024

Supfina är en Hero Customer 2024 inom Siemens Solid Edge CAD-system.

Supfina har förse...

"Som en av de ledande leverantörerna av ytbehandlingslösningar kommer Supfina-teamet att presentera en innovation - Supfina Fact superfinish-maskinen - för intresserade parter på årets Global Industrie i Lyon, hall 4, monter C156."
"Som en av de ledande leverantörerna av lösningar för ytbehandling kommer Supfina-teamet att ge intresserade parter individuell rådgivning om alla frågor som rör dubbla ytor på årets Grindtec i Leipzig i hall 5, monter E04."
Ja, och flera gånger!
"Lösningar för ytbehandling med hög precision" - det är mottot för Supfinas 132 kvadratmeter stora monter C10 i hall 10 på GrindingHub den 17-20 maj i Stuttgart.