Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

02.01.2023 01:01

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM har officiellt certifierats enligt den allmänt erkända standarden för kvalitetsledningssystem DIN EN ISO 9001 från 29.11. - 01.12.2022.

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM är officiellt certifierat enligt den allmänt erkända standarden för kvalitetsledningssystem DIN EN ISO 9001 från 29.11. - 01.12.2022.
ISO 9001 är världens mest kända och framgångsrika standard för processorienterade kvalitetsledningssystem. Den specificerar de krav som måste uppfyllas inom ramen för certifieringen.

Systemet för kvalitetsstyrning tjänar till att kontinuerligt förbättra processer, produkter och tjänster. Fokus ligger alltid på att uppfylla kundernas krav.

Klassiska uppgifter och mål är optimering av interna eller externa kommunikationsstrukturer, ökad kundnöjdhet, anpassning av processer och förbättring av personalens tillfredsställelse. Systemet gör det alltså möjligt att systematiskt och planerat fastställa och uppfylla specificerade krav.

"BLOHM:s QM-system är inte bara levande - det lever också av de anställda". Detta uttalande gjordes av revisorn under slutdiskussionen.

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM övertygade under certifieringen inte bara genom en pragmatisk introduktion utan också genom ett konsekvent genomförande av QM-systemet. Den goda arbetsatmosfären och de anställdas motivation väckte också positiv uppmärksamhet.

Att uppfylla kundernas krav har högsta prioritet hos NORMTEILWERK ROBERT BLOHM. Vi är desto mer glada att veta att detta nu har bekräftats officiellt av certifieringen.

Fler nyheter

MISUMIs onlinebutik innehåller miljontals komponenter. För att kunna erbjuda sina kunder ett ännu större urval utökar tillverkaren och leverantören av maskinkomponenter kontinuerligt sin produktportfölj. Nyligen har detta också inkluderat högkvalitativa borrbussningar från NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Från standarddelar till speciallösningar
Den skräddarsydda I-punkten för varje konstruktion
BLOHM övertygar med borrbussningar och ett nytt sortiment av standard- och driftdelar
BLOHM får DIN ISO 9001:2015-certifiering