Katalog

Lehnert GmbH

Om Lehnert GmbH

Det är det som gör oss unika.
Vad är speciellt med oss: Som specialist på mellanväggssystem erbjuder vi våra kunder ett komplett paket från rådgivning och planering till produktion och installationsservice, perfekt till punkt och pricka och med stor flexibilitet. Hos oss får du hela det bekymmersfria allroundpaketet, allt från en enda källa.

Modullösningar som växer med dig
Med variabla systemväggar och element skapar vi kontorsvärldar, industrivärldar och akustikvärldar där företag och deras organisationer kan utvecklas. Och eftersom ingenting är så konstant som förändring, lever och växer våra mellanväggssystem med oss. Även en senare ombyggnad kan genomföras rent och utan problem.

Vår filosofi: att göra saker möjliga.
Flexibilitet och individualitet är våra högsta prioriteringar. #lehnert, det är mer än 80 personer som gör saker möjliga, som antar varje utmaning och alltid överträffar sig själva. Enligt vårt motto "Ingenting är omöjligt" arbetar vi kreativt, modigt och med stor expertis för att lösa våra kunders rumsliga problem. På så sätt förlitar vi oss på förtroendefullt samarbete och mänsklig interaktion som grunden för gemensamma projektframgångar.

Så att våra kunder blir 100% nöjda.


Vi producerar på ett resurssparande sätt.
Som medlem i DGNB (German Sustainable Building Council) minskar vi vårt ekologiska fotavtryck till ett minimum: vi arbetar med grön el, som vi genererar till 100% från vår egen solcellsanläggning. Vår nya produktionshall byggdes i enlighet med KfW 40 effektivitetsstandarder. Dessutom genererar vi energi från produktionsrester som spånskivor och träöverskott.

Dessutom är mellanväggssystem reversibla, flyttbara och omvandlingsbara utan materialförlust - och kan användas i många decennier. Dessutom kan alla material som används (glas, aluminium, stål, plast och trä) återvinnas och därmed upprätthålla ytterligare livscykler i materialcykeln.

Vårt åtagande.
Mänsklighet är högsta prioritet för oss. Vi främjar inkludering och mångfald i vårt företag, är engagerade i lika möjligheter och skapar en arbetsmiljö där alla anställda värdesätts och känner sig bekväma. Detta visas också av vår utmärkelse som framtidens arbetsgivare från DIND (German Innovation Institute for Sustainability and Digitalisation), som tilldelade oss förseglingen "innovativ, modern och digital". Dessutom deltar vi i sponsringsprojekt för idrottsinstitutioner i vår region och stöder bland annat handbollsligalaget HSG Wetzlar.

Fristående skiljeväggar

Med Lehnert wall Industry återvänder ordningen.

Fristående mellanväggar kan användas för att strukturera funktions- och arbetsområden och förbättra arbetsförhållandena - ti...

väggelement

En industrivägg behöver inte alltid nå ända upp till taket. I detta fall har vi implementerat en dörrlösning med fristående väggelement - den befintliga industrikranen gör denna skräddarsydda lösni...

Dörrar helt i glas

Ramlöst helglasat dörrblad av 8 eller 10 mm härdat säkerhetsglas/10 mm laminerat säkerhetsglas med ljudisoleringsfilm, valfritt med fast glasöverdel.

Systemdörrar

Skjutdörrskonstruktion Helglas 10 mm med löpskena
fixerad framför takprofil med indragningsdämpning.
Alla kommersiellt tillgängliga dörr- och tryckhandtag kan användas.

Trädörrar

Dörrblad i trä 40 mm med melaminhartsbeläggning,
valfritt med fast överdel

Lutz Köppen, verkställande direktör för Lehnert GmbH, skrattar gott i dessa dagar:...

Eleganta skiljeväggselement i stål och glas
Skilje...