Katalog

Lehnert GmbH

Om Lehnert GmbH

Det är det som gör oss unika.
Vad är speciellt med oss: Som specialist på mellanväggssystem erbjuder vi våra kunder ett komplett paket från rådgivning och planering till produktion och installationsservice, perfekt till punkt och pricka och med stor flexibilitet. Hos oss får du hela det bekymmersfria allroundpaketet, allt från en enda källa.

Modullösningar som växer med dig
Med variabla systemväggar och element skapar vi kontorsvärldar, industrivärldar och akustikvärldar där företag och deras organisationer kan utvecklas. Och eftersom ingenting är så konstant som förändring, lever och växer våra mellanväggssystem med oss. Även en senare ombyggnad kan genomföras rent och utan problem.

Vår filosofi: att göra saker möjliga.
Flexibilitet och individualitet är våra högsta prioriteringar. #lehnert, det är mer än 80 personer som gör saker möjliga, som antar varje utmaning och alltid överträffar sig själva. Enligt vårt motto "Ingenting är omöjligt" arbetar vi kreativt, modigt och med stor expertis för att lösa våra kunders rumsliga problem. På så sätt förlitar vi oss på förtroendefullt samarbete och mänsklig interaktion som grunden för gemensamma projektframgångar.

Så att våra kunder blir 100% nöjda.


Vi producerar på ett resurssparande sätt.
Som medlem i DGNB (German Sustainable Building Council) minskar vi vårt ekologiska fotavtryck till ett minimum: vi arbetar med grön el, som vi genererar till 100% från vår egen solcellsanläggning. Vår nya produktionshall byggdes i enlighet med KfW 40 effektivitetsstandarder. Dessutom genererar vi energi från produktionsrester som spånskivor och träöverskott.

Dessutom är mellanväggssystem reversibla, flyttbara och omvandlingsbara utan materialförlust - och kan användas i många decennier. Dessutom kan alla material som används (glas, aluminium, stål, plast och trä) återvinnas och därmed upprätthålla ytterligare livscykler i materialcykeln.

Vårt åtagande.
Mänsklighet är högsta prioritet för oss. Vi främjar inkludering och mångfald i vårt företag, är engagerade i lika möjligheter och skapar en arbetsmiljö där alla anställda värdesätts och känner sig bekväma. Detta visas också av vår utmärkelse som framtidens arbetsgivare från DIND (German Innovation Institute for Sustainability and Digitalisation), som tilldelade oss förseglingen "innovativ, modern och digital". Dessutom deltar vi i sponsringsprojekt för idrottsinstitutioner i vår region och stöder bland annat handbollsligalaget HSG Wetzlar.

Ljudinkapslingar

Med Lehnert wall industry kan vi skilja olika industriutrymmen från varandra - visuellt, akustiskt och även organisatoriskt. Och med portar eller glaselement förblir de ändå en enhet.

Hallkontor med dörrlösning

Alla typer av kommersiellt tillgängliga dörrlösningar kan installeras i Lehnert-hytten.

Snabbportar, sektionsdörrar, rullportar, skjutportar - och naturligtvis dörrar av alla slag.

Grind med folie

Den snabba portlösningen

En filmgrind som kan öppnas och stängas på kort tid, med snabb rörelse. Fjärrstyrd och med sikt genom folien så att även mötande trafik kan ses i g...

Koncept för väggar med flera våningar

Omvandla fritt utrymme till använt utrymme?

Med kontinuerliga väggkoncept skapar vi ett litet rumsligt mirakel.

Industriella skärmväggar (Lehnert wall Industry)

Mått
Vägglängd obegränsad
Vägghöjd upp till ca 10 000 mm (specialhöjder på begäran)
Vägghöjd fristående upp till 3 500 mm (specialhöjder på begäran)
Väggtjocklek 8...

Renrumssystem

Oavsett om det gäller fordon, forskning eller pharmazie - lösningar för alla krav

Vår mångåriga erfarenhet av tillverkning och bearbetning av vägg- och tak...

Renrumsslussar

Många delar inom elektronikindustrin måste tillverkas i renrum. En intelligent elektronisk dörrlösning med luftslussfunktion säkerställer konstanta rumsförhållanden i Lehnert-hytten.

Ljudabsorbent (KONOA SoundScreen)

GLAS ACOUSTICS

KONOA SoundScreen skapar tysta zoner i rum. Ljudutbredningen reduceras effektivt utan att rumsintrycket försämras. Kraven i den nya standarden VDI 4569 20...

Absorberande vägg (SteelCube)

väggabsorbent

Om ljudnivåer och efterklangstid effektivt ska reduceras i rum är SteelCubes väggabsorbent rätt produkt. Ofta är det tillgängliga utrymmet för akustiska å...

Baldakin för tak (CEILINGCUBE)

Från kontor till matsalar och från receptioner till stora festlokaler: akustiken i alla rum förbättras märkbart med CeilingCube takbaldakin. Den höga ljudabsorptionen kräver endast en låg beläggnin...

Mini kontor (Wallbox)

EN OAS AV ROLIGHET

KONOA WallBox erbjuder en oas av lugn i öppna miljöer.

För tillfällig användning för telefonsamtal, teammöten med mera är WallBox den lämpligt...

Mobila skyddsväggar

Inom många områden i det dagliga arbetslivet är personlig närvaro och direkt
kundkontakt avgörande, till exempel inom offentliga förvaltningar, kundcenter, byggplatskontor, försäljnings- och r...

Lutz Köppen, verkställande direktör för Lehnert GmbH, skrattar gott i dessa dagar:...

Eleganta skiljeväggselement i stål och glas
Skilje...