Katalog

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

08.01.2024 00:01

Optimal kombination av band och lister

Tekniska borstar hör sedan många år till grundutrustningen i många träbearbetningsmaskiner och system. Här används de i många olika utföranden och storlekar.

Oavsett om det gäller standardkrav vid yt-, profil- och kantslipning, krävande specialuppgifter vid fin- eller mellanslipning, designorienterad strukturering av ytor, skonsam transport av halvfabrikat eller färdiga paneler eller integrerad rengöring av produktionssystem: tekniska borstar fungerar som extremt flexibla och effektiva verktyg - eller konstruktiva komponenter - i många tillämpningar inom modern träbearbetning. De kan anpassas optimalt till många olika krav och visar sig i många fall vara den mest kostnadseffektiva lösningen.

Undrar du hur tekniska borstar enkelt kan integreras i befintliga produktionsprocesser och hur olika ytfinishar kan realiseras?

Vi diskuterar dina individuella krav och önskemål i vår konsultation.






Fler nyheter

Riktade lösningar för ultrafin slipning och kantrundning


Detta är...

Våra transportrullar för ugnar är utrustade med speciella trådtrimningar som är temperaturbeständ...

Borstningsavgratning anses vara en av de mest flexibla och ibland mest ekonomiska metoderna för m...

KULLEN-KOTI kommer att presentera sina transportrullar för ugnar på Aluminium 2022 KULLEN-KOTI:s transportrullar för ugnar är utrustade med speciella trådbeslag som är temperaturbeständiga upp till 1 200 °C. De används över hela världen i horisontella linjer i värmebehandlingsanläggningar. De används över hela världen i de horisontella linjerna i värmebehandlingsanläggningar, där de möjliggör en exakt och ytvänlig transport av aluminiumplattor och -plåtar. På årets ALUMINIUM-mässa i Düsseldorf kommer KULLEN-KOTI att presentera denna exceptionella typ av borste och informera om de många möjligheterna till skräddarsydd finjustering av den. Företaget finns i hall 7A i monter D30.
KULLEN-KOTI presenterar borstlösningar för automatiserad avgradning
KULLEN-KOTI levererar borstsystem för många olika yrken inom byggbranschen