Katalog

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

03.02.2023 00:02

Optimal spårning för plåtar och ark

Våra transportrullar för ugnar är utrustade med speciella trådtrimningar som är temperaturbeständiga upp till 1 200 °C.

KULLEN-KOTI är inte bara en av de ledande leverantörerna av verktygsborstar för mekanisk bearbetning av halvfabrikat av aluminium, utan också en av de främsta leverantörerna till tillverkare av anläggningar för produktion av aluminiummaterial och deras legeringar för flyg- och bilindustrin.

I de kontinuerliga värmebehandlingsanläggningarna för omkristallisering, konditionsglödgning och lösningsglödgning samt för förädling av halvfabrikat av aluminiumprodukter används till exempel KULLEN-KOTI-ugntransportrullar.

KULLEN-KOTIs transportrullar för ugnar är i första hand rullborstar som kännetecknas av mycket högkvalitativa, särskilt täta trådtrimningar och beläggningar. Dessa beslag och täckningar säkerställer att plåtarna, plåtarna eller skivorna löper genom bearbetningsutrustningen i en exakt rak linje. På så sätt förhindrar de oönskade materialavlagringar (pick-up) på valsen och skyddar undersidan av de halvfärdiga aluminiumprodukterna. På så sätt stöder transportrullarna från KULLEN-KOTI inte bara en homogen processkontroll under värmebehandlingen utan minskar också kostnaderna för underhåll av anläggningen. De värmebehandlade plåtarna kan vanligtvis överföras till nästa processled utan ytterligare efterbehandling.

Har du några frågor om de speciella tekniska egenskaperna och kvalitetsegenskaperna hos dessa specialborstar, som vanligtvis levereras monteringsfärdiga och ofta modifieras för att uppfylla kundernas specifika krav?

I vårt samråd tar vi upp dina krav och önskemål individuellt.

Fler nyheter

Riktade lösningar för ultrafin slipning och kantrundning


Detta är...

Tekniska borstar hör sedan många år till grundutrustningen i många träbearbetningsmaskiner och system. Här används de i många olika utföranden och storlekar.

Borstningsavgratning anses vara en av de mest flexibla och ibland mest ekonomiska metoderna för m...

KULLEN-KOTI kommer att presentera sina transportrullar för ugnar på Aluminium 2022 KULLEN-KOTI:s transportrullar för ugnar är utrustade med speciella trådbeslag som är temperaturbeständiga upp till 1 200 °C. De används över hela världen i horisontella linjer i värmebehandlingsanläggningar. De används över hela världen i de horisontella linjerna i värmebehandlingsanläggningar, där de möjliggör en exakt och ytvänlig transport av aluminiumplattor och -plåtar. På årets ALUMINIUM-mässa i Düsseldorf kommer KULLEN-KOTI att presentera denna exceptionella typ av borste och informera om de många möjligheterna till skräddarsydd finjustering av den. Företaget finns i hall 7A i monter D30.
KULLEN-KOTI presenterar borstlösningar för automatiserad avgradning
KULLEN-KOTI levererar borstsystem för många olika yrken inom byggbranschen