Katalog

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

25.01.2023 03:01

Tekniska borstar får poäng som extremt mångsidiga verktyg inom avborrningstekniken.

Borstningsavgratning anses vara en av de mest flexibla och ibland mest ekonomiska metoderna för mekanisk avgratningsteknik. Den ger tillverkare och bearbetare av halvfabrikat och komponenter av metall och polymerer möjlighet att avlägsna grader, avrunda kanter och avlägsna flingor utan att behöva använda komplexa processer och system.

Du hittar mer information om våra borstar i avborrningstekniken här.

Undrar du hur borstborttagning kan integreras ganska enkelt i befintliga tillverkningsprocesser och hur den också kan användas för att uppnå noggrannhet i µm-området?

I vår konsultation tar vi upp dina krav och önskemål individuellt.

Fler nyheter

Riktade lösningar för ultrafin slipning och kantrundning


Detta är...

Tekniska borstar hör sedan många år till grundutrustningen i många träbearbetningsmaskiner och system. Här används de i många olika utföranden och storlekar.

Våra transportrullar för ugnar är utrustade med speciella trådtrimningar som är temperaturbeständ...

KULLEN-KOTI kommer att presentera sina transportrullar för ugnar på Aluminium 2022 KULLEN-KOTI:s transportrullar för ugnar är utrustade med speciella trådbeslag som är temperaturbeständiga upp till 1 200 °C. De används över hela världen i horisontella linjer i värmebehandlingsanläggningar. De används över hela världen i de horisontella linjerna i värmebehandlingsanläggningar, där de möjliggör en exakt och ytvänlig transport av aluminiumplattor och -plåtar. På årets ALUMINIUM-mässa i Düsseldorf kommer KULLEN-KOTI att presentera denna exceptionella typ av borste och informera om de många möjligheterna till skräddarsydd finjustering av den. Företaget finns i hall 7A i monter D30.
KULLEN-KOTI presenterar borstlösningar för automatiserad avgradning
KULLEN-KOTI levererar borstsystem för många olika yrken inom byggbranschen