Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

Världen utvecklas. Yxlon gör det också.

Yxlon blir komet Yxlon. Vid årets Control-mässa meddelade tillverkaren av röntgen- och CT-inspektionssystem att företaget kommer att byta namn till Comet Yxlon från och med den 8 september 2022. Det nya varumärket understryker Yxlons långvariga anknytning till Comet, ett ledande globalt innovativt teknikföretag med fokus på plasma- och röntgenteknik.

Den fräscha, moderna designen på det nya varumärket Comet Yxlon återspeglar företagets innovation och entusiasm för att lösa kundernas utmaningar.

"Comet Yxlon-märket representerar årtionden av röntgenkompetens och en passion för att göra nya saker möjliga - i linje med mottot "Led by experience. Driven by curiosity." säger Kevin Crofton, vd för Comet Group och president a.i. för Yxlon. "Omprofileringen stärker vår närvaro och bekräftar på nytt vår betydelse för Comet Group."

Yxlons entreprenörsrötter går tillbaka till upptäckten av röntgenstrålar av W.C. Röntgen 1895 och tillverkningen av det första röntgenröret av C.H.F. Müller 1896. YXLON International GmbH är baserat i Hamburg och har sedan 2007 varit en del av det schweiziska börsnoterade moderbolaget Comet Holding AG, som samlar en ledande global grupp av innovativa teknikföretag under sitt paraply.

Fler nyheter

En sedimentplatta från berget i Holstein skulle analyseras för sitt fossila inneh&arin...

från 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

<...
productronica / SEMICON Europa
På årets Productronica kommer vi att presentera en nyhet och vårt nya 3D-röntgensystem, som vi har utvecklat speciellt för den krävande halvledarmarknaden, tisdagen den 14 november kl. 15.00 i vår monter B2.454.

den ökande e-mobiliteten har drivit batterimarknaden mot en enorm tillväxt under de senaste åren,...

Yxlon blir komet Yxlon. Vid årets Control-mässa meddelade tillverkaren av röntgen- och CT-inspektionssystem att företaget kommer att byta namn till Comet Yxlon från och med den 8 september 2022. Det nya varumärket understryker Yxlons långvariga anknytning till Comet, ett ledande globalt innovativt teknikföretag med fokus på plasma- och röntgenteknik