Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Tillbaka till listan

Temperaturmätinstrument (Marathon MR) från FLUKE Process Instruments GmbH

Produktförfrågan  

Datapaq AutoPaq Thermal Profiling System
Datapaq AutoPaq är ett skräddarsytt termiskt profileringssystem för temperaturövervakning av processer för färg-, lim- och tätningsmedelshärdning som används på marknaden för fordonsmontering.

AutoPaq erbjuder upp till 20 mätkanaler i ett enda system och är det perfekta verktyget för att utföra detaljerad validering av härdning av nya installationer eller optimera befintliga linjer för nya modeller. Med RF-funktion i realtid kan systemet också vara det bästa valet för rutinmässig liveövervakning av färgningsverksamhet som en del av standardförfaranden för kvalitetssäkring.

Datapaq CoilPaq Thermal Profiling System
Datapaq CoilPaq används i linjer för ytbeläggning för att övervaka temperaturprofilen för spolband i olika punkter över dess bredd när det matas genom ugnen. CoilPaq är konstruerad så att du kan placera instrumentet på den rörliga spolen utan att stanna linjen. Exakta temperaturavläsningar börjar omedelbart när termoelementen kommer in i ugnen och tas med hög hastighet för optimal upplösning.

Datapaq MonoPaq2 Thermal Profiling System
Datapaq MonoPaq2 är ett skräddarsytt ugnsprofileringssystem som är särskilt utformat för övervakning av härdningsprocessen för beläggning av aluminiumflaskor, aerosoler och hopfällbara rör i Monoblock-ugnar. Systemet är baserat på den unika, mindre mikro Q18-dataloggern och gör det nu möjligt att övervaka både Monoblock OBO-stiftlinjer och IBO-korglinjer.

MonoPaq2 utvecklas från Datapaqs ursprungliga MonoPaq, men med sin minskade storlek och förbättrade monteringsmekanism är den enklare och snabbare att installera på OBO Pin-linjer och IBO-korglinjer.

Datapaq StenterPaq Thermal Profiling System
Med Datapaq StenterPaq kan du övervaka temperaturprofilen för ditt tyg när det passerar genom spänn- och spännugnarna. Systemet kombinerar den senaste dataloggertekniken med termiskt skydd och analytisk programvara för att se till att din process hålls inom de angivna toleranserna. StenterPaq är utformad för att antingen stödjas av tyget eller av spännkrokarna, så att endast termoelementspetsarna rör vid tyget. Den kan användas på ett brett spektrum av material, från släta tyger till tunga mattor med djup lugg.

Datapaq RotoPaq-system för termisk profilering
Datapaq RotoPaq-systemen är särskilt utformade för användning i rotationsformningstillämpningar vid tillverkning av inhemska och kommersiella plastprodukter. De kan användas under hela uppvärmnings- och kylningscyklerna i rotationsformningsprocessen för att övervaka levande temperaturdata för processen.

Datapaq WicketPaq Thermal Profiling System
Datapaq WicketPaq är ett skräddarsytt system för termisk profilering som är särskilt utformat för temperaturövervakning av plåt- och omgivningstemperaturer vid tillverkning av tredelade burkar i Wicket-ugnen. Data som samlas in av WicketPaq-systemet gör det möjligt att bekräfta antingen tryckbläckets eller lackets härdningstemperaturer inne i wicket-ugnen.

Datapaq Physical Vapor Deposition Thermal Profiling System
Med Datapaq Physical Vapor Deposition (PVD) Thermal Profiling System kan du justera och övervaka din termiska profil i ugnscykeln i PVD-processen och få de exakta temperaturer på produkten som krävs för att uppnå en extremt hållbar och jämn produktfinish.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Temperaturmätinstrument

Temperaturmätinstrument (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus handhållen infraröd termometer för höga temperaturer är utformad för att uppfylla kraven på processprestanda i många industriella tillämpningar, inklusive mycket krävand...

Datapaq® Profileringssystem för värmebehandling av ugnar

Datapaq Furnace Tracker för värmebehandling av metaller från Fluke Process Instruments innehåller Datapaq TP6-datalogger, val av termisk barriär (Datapaq TB40 eller TB49), termoelement och vår intu...

Datapaq® system för mätning av temperaturjämnhet i ugnen

Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) System från Fluke Process Instruments har val av datalogger (TP6 eller XDL12), val av termisk barriär (TB45 eller TB46), termoelement och...

Datapaq® ugnssystem för mätning av temperaturprofiler

Datapaq Furnace Tracker Specialty Profiling Systems från Fluke Process Instruments innehåller Datapaq TP6 och Datapaq DP5 dataloggers, hundratals tillämpningsspecifika termiska barriärer, termoelem...

Temperaturmätinstrument (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® erbjuder Oven Tracker® XL2 System, den senaste generationen av Oven Tracker-system för robust, omfattande, intelligent och användarvänlig temperaturprofilering av ugnar