Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Tillbaka till listan

Datapaq® Solar Tracker® system för termisk profilering från FLUKE Process Instruments GmbH

Produktförfrågan  

SolarPaq®-system för temperaturprofilering är utformade för specifik användning vid tillverkning av solceller (PV). Dessa system, som består av användarvänlig programvara Insight™, Datapaq® Q18-dataloggare, termiska barriärer i rostfritt stål, termoelement med PTFE- eller mineralisolering och tillbehör, ger dig de verktyg som krävs för att uppnå högsta möjliga produktionsavkastning.

Datapaq Q18-loggern har robusta, tillförlitliga och exakta datainsamlingskretsar, tydliga statusindikatorer och ett intelligent batterihanteringssystem. Den har också start/stopp-knappar, tids- eller temperaturtrigger, minneskapacitet på 300 000 avläsningar och mäter breda temperaturområden från -200 °C till 1370 °C/-328 °F till 2498 °F.

SolarPaq-profileringssystem för beläggning av CiGs-paneler

SolarPaq-system för temperaturprofilering för CiGs Panel Coating övervakar glassubstratet när det passerar genom vakuumbeläggningsprocessen. Kärnan, dataloggern DQ1840, är inrymd i ett hölje i rostfritt stål som bearbetats från massivt material och är endast 9 mm tjockt, med alla lysdioder och knappar försänkta för att skyddas från värme under processen.

Systemet passerar genom flerkanalsprocessen och mäter temperaturprofilen från upp till 4 positioner på glaset, även med plasma aktiverad. Denna funktion, i kombination med den unika termiska barriären med reflekterande plattor, gör att systemet kan användas utan att störa det normala produktionsflödet.

SolarPaq-profileringssystem för antireflexbeläggning

SolarPaq temperaturprofileringssystem för antireflexbeläggning övervakar solcellers temperaturprofil när de passerar genom plasmabeläggningsprocessen utan störningar och kostsamma ändringar av cellbäraren.

Baserat på vår forskning med de största utrustningstillverkarna har detta profileringssystem utformats så att det kan passera genom processkamrarna och mäta celltemperaturerna även när plasman är aktiverad. Denna funktion i kombination med den unika förmågan att slitsas in direkt i en oförändrad cellbärare gör det möjligt att utföra temperaturprofilering utan att störa det normala produktionsflödet.

SolarPaq-system för laminering

Datapaqs SolarPaq-system för temperaturprofilering för vakuumlamineringsprocessen är en enkel och snabb lösning för temperaturövervakning utan behov av släpande termoelement eller risk för skador på lamineringsutrustningen. Loggern och dess tillhörande termoelement placeras i lamineringsmaskinen tillsammans med den plåt som ska övervakas. Systemet passerar genom lamineringsmaskinen och vid utgången kan informationen om temperaturprofilen laddas ner och analyseras.

SolarPaq-system för kontakttorkning

Detta unika SolarPaq-system för temperaturprofilering för kontakttorkning kan användas för att övervaka temperaturprofilen genom ugnar med så små avstånd som endast 10 mm (0,39 tum). Genom att använda den nya temperaturdataloggern DQ1840 med hög massa och låg höjd minskar detta system behovet av att använda en termisk barriär, vilket gör att det går snabbt och enkelt att optimera torkningsprocessen.


SolarPaq-system för kontaktbränning

SolarPaq-temperaturprofileringssystemet för kontaktbränningsprocesser använder en radikalt ny sondklämma och möjliggör exakta och repeterbara mätningar på en produktionscell utan behov av limning eller teststyckeuppsättning. Cellen slitsas in i bäraren och de speciellt utformade termoelementen skjuts sedan på plats, efter behov.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Temperaturmätinstrument

Temperaturmätinstrument (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus handhållen infraröd termometer för höga temperaturer är utformad för att uppfylla kraven på processprestanda i många industriella tillämpningar, inklusive mycket krävand...

Datapaq® Profileringssystem för värmebehandling av ugnar

Datapaq Furnace Tracker för värmebehandling av metaller från Fluke Process Instruments innehåller Datapaq TP6-datalogger, val av termisk barriär (Datapaq TB40 eller TB49), termoelement och vår intu...

Datapaq® system för mätning av temperaturjämnhet i ugnen

Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) System från Fluke Process Instruments har val av datalogger (TP6 eller XDL12), val av termisk barriär (TB45 eller TB46), termoelement och...

Datapaq® ugnssystem för mätning av temperaturprofiler

Datapaq Furnace Tracker Specialty Profiling Systems från Fluke Process Instruments innehåller Datapaq TP6 och Datapaq DP5 dataloggers, hundratals tillämpningsspecifika termiska barriärer, termoelem...

Temperaturmätinstrument (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® erbjuder Oven Tracker® XL2 System, den senaste generationen av Oven Tracker-system för robust, omfattande, intelligent och användarvänlig temperaturprofilering av ugnar