Katalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 00:12

German Design Award för ny generation av maskiner

L.B. Bohle hedrad flera gånger

Glädjen hos L.B. Bohle var stor. Teknikföretaget från Ennigerloh har tre gånger belönats med German Brand Award.

"På Interpack i maj i år gav vi startskottet för vår nya generation av maskiner genom att presentera tre nya system", säger VD Thorsten Wesselmann när han blickar tillbaka. "Våra maskiner har inte bara optimerats tekniskt, utan även fått en ny banbrytande industridesign", fortsätter Wesselmann.

Efter samråd med industridesigners, med vilka maskinerna designades, beslutade ledningen för L.B. Bohle att gå in i B.T. Bohle att anmäla BFC tablet coater, BRC dry granulator och QbCon 1, en kontinuerlig granulator och tork för forskning och utveckling, till designpriset.

German Design Award är öppen för företag, byråer, tjänsteleverantörer och marknadsföringsexperter samt ideella och statliga organisationer från alla sektorer över hela världen. den oberoende juryn i det tyska designrådet beslutar om tillträde till tävlingen och de efterföljande vinnarna.

"Efter de genomgående positiva reaktionerna på våra nya maskiner hoppades vi i hemlighet på ett pris", rapporterar Wesselmann. L.B. Bohle hedrades som vinnare av BRC och QbCon, medan BFC Tablet Coater fick ett specialpris.

"Vi var förvånade över att få tre utmärkelser på en gång", säger Wesselmann. Överlag ser de ansvariga på L.B. Bohle utmärkelsen som ett erkännande av att de har tagit rätt steg med den nya djärva designen.

"Tack vare ett enastående teamarbete inom företaget, tillsammans med de externa designerna, har vi lyckats utveckla en helt ny designlinje för våra system som säkerställer identifikation med företaget L.B. Bohle. Vinsten av German Design Award kommer dessutom att hjälpa oss att få ännu mer uppmärksamhet och synlighet på marknaden", säger VD Tim Remmert, som också ser ytterligare positiva effekter av utmärkelsen.

Fler nyheter

18.-21 mars 2024

APV:s 14:e PBP-världsmöte

Wien, Österrike

Vi ser fram em...

Tabletcoaters blir allt viktigare inom läkemedelsproduktionen: tabletter är den viktigaste orala...

Toppmodern teknik "förpackad" på ett modernt sätt
EVENEMANG I HELA VÄRLDEN