Katalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

19.05.2023 01:05

L.B. Bohle presenterar världspremiärer på Interpack

Toppmodern teknik "förpackad" på ett modernt sätt

I mer än fyra decennier har L.B. Bohle stått för avancerad teknik inom läkemedelsindustrin.
"Nu har vi i utvecklingsteamet beslutat att i framtiden kombinera förstklassig teknik med modern design", förklarar Thorsten Wesselmann, Managing Director Technology på L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH. Arbetet med de nya maskinerna har pågått i drygt två år - även med stöd av externa designspecialister. L.B. Bohle kommer att fira världspremiären på Interpack i Düsseldorf i maj.

Rostfritt stål förblir en synonym för hållbar, robust och vid behov steril teknik. Till detta kommer mörka element, uttrycksfulla linjer och mer transparens. "Det enhetliga utseendet hos den nya generationens maskiner skapar ett omedelbart igenkännande", betonar Tim Remmert, Managing Director Sales.

Förutom det moderna utseendet låg fokus dock i första hand på de inre värdena: enkel hantering, snabb rengöring, säkra processer, öppna arbetsflöden och sparsam användning av resurser - och allt detta naturligtvis med den senaste tekniken. Trogen Bauhaus-mottot "Form follows Function" kommer ledande teknik även i framtiden att representera L.B. Bohles DNA. "Vi har lyckats paketera teknisk topprestanda och funktioner i en modern tappning på samma gång", säger Thorsten Wesselmann.





För att starta omkonstruktionen har L.B. Bohle ställt in siktet på tre framstående maskiner : - Torrgräsmaskinen BRC: Maskinen har funnits på marknaden sedan 2012 och har redan varit en bästsäljare sedan den lanserades. - Tablettercoataren BFC: Den är en maskin med en mycket hög kvalitet och en mycket hög kvalitet som är mycket effektiv

tablettercoater BFC 400: Den snabbaste och mest exakta tablettercoatern är uppskattad som en bästsäljare över hela världen tack vare sina enastående produktionsresultat och sin effektivitet. -den kontinuerliga granulatorn och torken QbCon®1: Sedan 2018 har FoU-specialisten varit först med att erbjuda en riktig kontinuerlig lösning för den svåra processen med våt granulering och torkning.

"Vi valde medvetet de komplexa utmaningarna i dessa tre anläggningar under omkonstruktionen", förklarar vd Tim Remmert. Med dessa referenser kan det tekniska ledarskapet dokumenteras på ett imponerande sätt.

Fler nyheter

18.-21 mars 2024

APV:s 14:e PBP-världsmöte

Wien, Österrike

Vi ser fram em...

Tabletcoaters blir allt viktigare inom läkemedelsproduktionen: tabletter är den viktigaste orala...

L.B. Bohle hedrad flera gånger
EVENEMANG I HELA VÄRLDEN