Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Mer flexibilitet och enklare arbete på universalskruvdragare med ACE gasdrivfjädrar

Avlastning vid hantering och ombyggnad: universalskruvmejsel med gasdrivfjäder och strukturdämpare från ACE

Den vidareutveckling av universalskruvdragaren från Metallatelier GmbH som presenterades i del 1 är förutom små stötdämpare utrustad med gasdragfjädrar och strukturdämpare från ACE, som skyddar konstruktionen i ändlägena och ger högre produktivitet. Dessa kraftsparande och skyddande komponenter underlättar höjdjusteringen och står i fokus för denna andra del av användarrapporten, förutom den innovativa övergripande designen.

De universella skruvdragare som utvecklats och tillverkats för Bilgram Chemie GmbH från Ostrach i Oberschwaben representerar en liten serie. Hjärnorna bakom designen är David Fuchs, uppfinnare av den bruksmodellskyddade föregångaren och ägare av Metallatelier GmbH, samt designern Sunyam Riegger och monteringsteamet från Deggenhausen i Bodensjöområdet. Baserat på erfarenheterna från konstruktionen av den första serien var det primära målet för vidareutvecklingen att öka produktionshastigheten för specialmaskinerna, att öka flexibiliteten och att underlätta hanteringen för driftpersonalen vid skiftdrift. Dessa krav uppstod främst på grund av att Bilgram Chemie GmbH sedan COVID 19-pandemin måste fylla och skruva flaskor i olika storlekar med desinfektionsmedel i stora mängder på kortast möjliga tid.


Fler nyheter

Digitalisering och lean management ses som en välkommen bantningskur i många företag. Hur digital...

Av förståeliga skäl tar tillverkarna det säkra före det os&auml...

När rullstolar testas tar tillverkarna det säkra före det osäkra av f...

22.12.2023 01:05

Stötdämpare för säkerhet
Nödstoppsspecialister firar premiärer inom film och TV
När det gäller industriell dämpningsteknik är ACE en av de första kontaktpunkterna för de flesta ingenjörer och konstruktörer världen över. Oavsett vilka förfrågningar experterna har idag svarar ACE alltid snabbt, antingen online eller genom personlig kontakt på plats.

Det finns mycket utrymme för förbättringar när det gäller utformningen av rullstolar. Det visar d...