Katalog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Om HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - din partner för produktionsmaskinen
1977 startade HEMA som ett litet företag med några få anställda i Seligenstadt. I dag arbetar över 600 anställda världen över på platser i Tyskland, Italien, Rumänien, Kina och USA. Ett internationellt nätverk av erfarna försäljningspartner garanterar nära kontakt med våra kunder - över hela världen.

Med vårt breda produktsortiment erbjuder vi dig en omfattande produktportfölj för produktionsmaskinen. Vår portfölj omfattar skyddssystem, kläm- och bromssystem samt visionssystem.

Skyddssystem
I över 40 år har vi tillverkat skyddssystem för maskiner av alla slag. Vi erbjuder dig ett brett produktsortiment med bälgar som tillverkas individuellt för dina behov, kompletta bakväggssystem, rullskyddssystem och förkläden, spiralfjädrar och teleskopiska stålskydd

Spänn- och bromssystem
Våra pneumatiska spänn- och bromssystem omfattar produkter för spänning av roterande positioner i olika verkningsriktningar, för snabb och säker spänning och bromsning av stånglaster eller för translatoriska tillämpningar för nästan alla linjära styrsystem.

Visningssystem
Med vårt tredje produktsortiment, visningssystemen, erbjuder vi maskinsäkerhetsfönster, roterande fönster och LED-belysningssystem.

Desinficeringsanläggningar

Vi har utvecklat HEVI GATE för att desinficera handtaget på kundvagnen snabbt och enkelt. Anordningens enkla funktion gör det enkelt, bekvämt och utan större ansträngning för alla att desinficera k...

Desinficeringsanläggningar (Clean-Ice)

En av de största utmaningarna inom livsmedelsindustrin, handeln och försäljningen är att uppfylla relevanta hygienföreskrifter, särskilt när det gäller att minska skadliga bakterier vid istillverkn...

Luftreningssystem (Clean Air)

Vi tillbringar större delen av våra liv inomhus och det är där vi andas mest luft. Inomhusluften kan dock vara upp till hundra gånger mer förorenad än utomhusluften.

En vuxen människa an...

Styrbanetorkare

Verktygsmaskinernas styrbanor måste hållas fria från spån och skräp. Därför är torkare viktiga. Torkare för styrskenor är särskilt utformade för att uppta minsta möjliga utrymme.

Dessa to...

Våra svängbara fönster ger fri sikt
De kraftfulla RotoClamp-spännsystemen från HEMA är idealiska för spänning av roterande positioner i axlar, bord och svängbara huvuden på maskiner. Eftersom spännsystemet fungerar enligt den felsäkra principen spänner det axlar snabbt och med stor kraft även vid strömavbrott.