Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Om Heimerle + Meule GmbH

Som Tysklands äldsta guld- och silverraffinaderi står Heimerle + Meule för bestående värden.

vi grundades i Pforzheim 1845 och har utvecklats till en av de ledande fullserviceleverantörerna på marknaden för bearbetning av ädelmetaller.

Heimerle + Meule-koncernen ombildades 2013 och är nu en av Europas största ädelmetallförädlare med över 1 000 anställda på platser i sju länder.

Kunden har alltid stått i fokus för Heimerle + Meule. Pålitlig, pålitlig och kompetent: dessa egenskaper utmärker oss som en rättvis partner. Förankrade i traditionen och engagerade i det nya med innovativa idéer - så skapar vi grunden för övertygande lösningar.

Heimerle + Meule-koncernen är integrerad i Possehl-koncernen med säte i Lübeck, med stort utrymme för ekonomiska initiativ. Produkt- och tjänsteutbudet sträcker sig från återvinning av och handel med ädelmetaller, halvfabrikat av ädelmetaller för smycken och teknik, galvaniseringskemi och -utrustning samt ytbeläggning till investeringsprodukter och tandvårdsprodukter.

3D-utskrift i ädelmetall

DMLS (Direct Metal Laser Sintering technology) är en banbrytande teknik som utvecklats av vårt dotterbolag Cooksongold särskilt för smyckes- och klocktillverkningsindustrin. Den additiva tillverkni...

Lasersintringssystem (Precious M 080 )

Precious M 080 - maskinen för helhetslösningen
Laser-sintring av direkt metall (DMLS) är en av de mest moderna processerna inom smyckestillverkning. Med PRECIOUS M 080 har Coo...

Vi ser fram emot att träffa dig på INVEST

i Stuttgart

den 26 - 27 april 2024

Heimerle + Meule har med stor framgång sålt Eldy Plus®-material på marknaden i över fyra år. Fram till nu har dessa endast kunnat erbjudas nöjda kunder som ett material för fräsning. Men detta förändras nu med den nya FilaPrintM-skrivaren!

Vi ser fram emot att träffa dig på Blechexpo 2023.

Den 07 - 10 november 2023,