Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Om Heimerle + Meule GmbH

Som Tysklands äldsta guld- och silverraffinaderi står Heimerle + Meule för bestående värden.

vi grundades i Pforzheim 1845 och har utvecklats till en av de ledande fullserviceleverantörerna på marknaden för bearbetning av ädelmetaller.

Heimerle + Meule-koncernen ombildades 2013 och är nu en av Europas största ädelmetallförädlare med över 1 000 anställda på platser i sju länder.

Kunden har alltid stått i fokus för Heimerle + Meule. Pålitlig, pålitlig och kompetent: dessa egenskaper utmärker oss som en rättvis partner. Förankrade i traditionen och engagerade i det nya med innovativa idéer - så skapar vi grunden för övertygande lösningar.

Heimerle + Meule-koncernen är integrerad i Possehl-koncernen med säte i Lübeck, med stort utrymme för ekonomiska initiativ. Produkt- och tjänsteutbudet sträcker sig från återvinning av och handel med ädelmetaller, halvfabrikat av ädelmetaller för smycken och teknik, galvaniseringskemi och -utrustning samt ytbeläggning till investeringsprodukter och tandvårdsprodukter.

Ytbeläggningar

Expertis för ett strålande resultat - ytbeläggning

Heimerle + Meule erbjuder dig rätt lösning för varje tillämpning tack vare sin omfattande expertis inom galvanisering och PVD-beläggning....

PVD-beläggning

Skonsam, hållbar, mångsidig - PVD-beläggning

Den ständigt ökande efterfrågan på högteknologiska produkter som tillverkas på ett så miljövänligt sätt som möjligt var ett incitament för Heime...

Materialprovningar

Analys och materialprovning

Särskilt när det gäller högkvalitativa material handlar det inte bara om största möjliga renhet, utan också om tillförlitlighet, hållbarhet och motståndskraft. D...

Guldraffineringsinstitut

Vi separerar dina ädelmetallhaltiga material som t.ex:

- Guld- och silversmycken
- Mynt
- Ädelmetalltackor
- Tandguldlegeringar
- Dross
- Platina- och palladiumrest...

Vi ser fram emot att träffa dig på INVEST

i Stuttgart

den 26 - 27 april 2024

Heimerle + Meule har med stor framgång sålt Eldy Plus®-material på marknaden i över fyra år. Fram till nu har dessa endast kunnat erbjudas nöjda kunder som ett material för fräsning. Men detta förändras nu med den nya FilaPrintM-skrivaren!

Vi ser fram emot att träffa dig på Blechexpo 2023.

Den 07 - 10 november 2023,