Katalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Om Hans Körber GmbH

KÖRBER står för specialistkompetens, kvalitet, kundnärhet och pålitlighet - på den solida grunden för ett familjeföretag som tillhör det tyska "mittelstand". Detta är de värderingar som styr vår dagliga verksamhet.

Vår långvariga närvaro på marknaden har gett oss specialistkompetens som inte bara återspeglas i vårt oöverträffade produktkunnande, utan också i vår kunskap om kundernas användningsområden och om marknaden i allmänhet.

Kvaliteten på våra produkter är ingen tillfällighet, utan snarare resultatet av att vi kombinerar vårt produktkunnande med den höga kvalifikationsnivån hos våra anställda och den höga tekniska standarden på våra processer.

Vi koncentrerar oss på våra kunders behov. Närheten och den ständiga dialogen gör det möjligt för oss att förstå deras tillämpningar och utmaningar - och vi står alltid till förfogande som problemlösare.

För oss innebär pålitlighet samarbete med partner som är pålitliga och rättvisa i sin kommersiella verksamhet. KÖRBER har främjat denna typ av samarbete i mer än 100 år - med kunder, leverantörer och anställda.

Framgången för varumärket KÖRBER kommer från entreprenörstraditionen hos ett oberoende familjeföretag, för vilket konsekvens och ansvarstagande är centrala punkter i företagskulturen. Detta garanterar vi med vårt namn - både idag och i framtiden.

stumsvetsade böjar

Böjda rör - Sömlösa

Dimensionsområde
Ø diameter: 17,2 mm till 610,0 mm (1/2" till 24")
Väggtjocklek: 1,8 mm till 25,0 mm
Typer: Typ 2...

Rördelar

Vi kan också tillverka prototyper åt dig på detta sätt. Möjligheterna till detta beror på tillgången till verktyg och primärmaterial.

Svetsade rördelar

Utvalet av specialtillverkade produkter nedan ger dig en liten översikt över vad som är möjligt. Från svetsade armbågar enligt fabriksstandarder, till sadelmunstycken och svetshalsflänsar, hela väg...

Rörböjar

Naturligtvis producerar vi inte bara stora mängder, utan kan också tillverka små serier ner till batchstorlek 1 för beställningar av reservdelar.

Fartygshuvuden - Konvexa skivor

Vi tillverkar ett brett sortiment av kärlhuvuden enligt fabriksstandarder, både för konstruktionsändamål och som skivformade kärlhuvuden i form av torisfäriska huvuden, elliptiska huvuden och kapsy...

Fartygshuvuden - huvuden

Golv

Dimensionsintervall
Ø diameter: 21,3mm till 406,4mm
Väggtjocklek: 3,0mm till 8,0mm

Standarder
DIN 10253...

Torisfäriska huvuden

Dimensionsintervall
Ø diameter: 21,3mm till 610,0mm
Väggtjocklek: 3,0mm till 10,0mm

Standarder
DIN 28011

Material

Fartygshuvuden - kapsyler

Kapsyler

Dimensionsintervall
Ø diameter: 21,3 mm till 610,0 mm
Väggtjocklek: 2,0 mm till 30,0 mm

Standarder
...

Förbindningsdelar av stål

Bland våra kopplingar finns både koncentriska och excentriska reduktionsstycken, T-bitar som standardiserade delar och specialkopplingar enligt ritningar.

Reducers i olika längder kan le...

Specialanslutningar

Med specialtillverkade delar menar vi allt som vi kan bidra till att lösa ditt problem. Detta omfattar särskilt icke-standardiserade produkter som är skräddarsydda efter dina individuella krav.

T-stycken

Dimensionsintervall
Ø diameter: 21,3 mm till 508,0 mm (1/2" till 20")
Väggtjocklek: 2,0 mm till 20,0 mm

Standarder
EN 10253-2 (Typ A/...

Reducerstycke

Dimensionsintervall
Ø diameter: 21,3 mm till 508,0 mm (1/2" till 20")
Väggtjocklek: 2,0 mm till 20,0 mm

Standarder
EN 10253-2 (Typ A/...

I en alltmer komplex värld är det nödvändigt med ständiga förändringar för att inte tappa kontakt...