Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tillbaka till listan

3D-Mätsystem (ACCURA) från Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Produktförfrågan  

Lösningen som växer med dig

Har prestanda och precision högsta prioritet? Med sitt breda utbud av konfigurationer kan ZEISS ACCURA anpassas till dina behov - och din budget. Dessutom gör den modulära konstruktionen systemet framtidssäkert: ACCURA kan modifieras för att uppfylla ändrade krav på konfiguration, sensorer och programvara.

Framtidssäkrad

Tack vare sin modulära konstruktion är ZEISS ACCURA redo att möta framtidens krav. Det växer med dina krav på utrustning, sensorer och programvara. Förkoppling för kontaktsensorer och optiska sensorer samt skanning gör ZEISS ACCURA omedelbart multisensorkompatibel.

Låg vikt, hög dynamik

ZEISS ACCURA-bryggan är tillverkad av stål och aluminium och är extremt styv men ändå smal. Aluminiumelementen är belagda med CARAT-teknik från ZEISS för att förbättra temperaturstabiliteten och livslängden. De rörliga delarnas minskade vikt förbättrar maskinens dynamiska styvhet.

Temperaturintervall på 20ºC till 26ºC

ZEISS ACCURA-bryggan är täckt med Foam Insulating Technology, en ny typ av högpresterande isolering. Höljets kåpor säkerställer maximal isolering och minimal tjocklek. Detta gör det möjligt för operatören att välja en temperatur för mätlabbet mellan 20ºC och 26ºC.

Underhållsvänlig konstruktion

Alla höljepaneler på bryggan kan tas bort och monteras om med bara några få steg. Detta minskar den tid som behövs för underhåll och ökar maskinens tillgänglighet.

Noggrannhet in i hörnen

Varje storlek på ZEISS ACCURA har ett maximerat mätområde. Detta garanterar mätnoggrannhet in i hörnen.

VAST-navigator

ZEISS ACCURA levereras som standard med VAST-navigatorteknik för att möjliggöra ännu snabbare kalibrering, närmande och skanning samt förbättrad precision.

Högdynamiskt paket som tillval

Det högdynamiska paketet gör ZEISS ACCURA till en höghastighetsmätmaskin. Det möjliggör en förflyttningshastighet på upp till 800 mm/s. På grund av den höga hastigheten kräver maskinens mätområde extra skydd. Laserskannrar övervakar skyddszonen runt maskinen. Om någon kommer in i skyddszonen bromsar ZEISS ACCURA omedelbart in. Höghastighetsmätningar startas automatiskt på nytt när zonen är rensad. Denna säkerhetsteknik ingår i det högdynamiska paketet.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet 3D-Mätsystem

3D-Mätsystem (CONTURA)

Referensmaskinen i kompaktklassen

CONTURA - den breda plattformen från ZEISS för flexibel, pålitlig och kompromisslös kvalitetssäkring. Den senaste generationen är ännu mer...

3D-Mätsystem (XENOS)

Referens

ZEISS XENOS är hemma där maximal precision krävs - i forskningsinstitutens mätlaboratorier, flygindustrin och den optiska industrin. Den avancerade maskinen kombin...

3D-Mätsystem (MMZ T)

Den fascinerande kombinationen av mätområde och precision.Perfekt för stora kugghjul.

Med ett mätområde på upp till 14,8 m³ är MMZ T-serien den största av Carl Zeiss m...

3D-Mätsystem (MMZ E)

Idealisk för lastning av stora delar i jämnhögt golv.

MMZ E-gantry-mätmaskiner är idealiska för inspektion av arbetsstycken som transporteras via golvtransportörer eftersom...

3D-Mätsystem (MMZ G)

Oöverträffad storhet

De stora bromaskinerna i MMZ G-serien uppfyller de högsta kraven: de har det största mätområdet av alla mätmaskiner som Carl Zeiss erbjuder med oövertr...