Katalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tillbaka till listan

Fenderväggar från Dautel GmbH

Produktförfrågan

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT kombinerar de väsentliga systemfördelarna hos DAUTEL SLIDER DS VA för vanliga lastbilar - hög lastkapacitet, stor plattform, underhållsfri konstruktion och säker drift - med den utrymmes- och viktbesparande konstruktionen hos DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL för lastbilar med växelflak C782 med låg koppling och en parkeringshöjd på 970 mm.Tekniska data:

- Lastkapacitet 1500 kg med lastcentrum 800 mm, eller 2000 kg med 600 mm, relaterat till plattformens start, centrum.

- Tvådelad plattform i stål/aluminium, längd 1620 mm, 1720 mm och 1820 mm, bredd 2400 mm. Plattformsspetsen i aluminium kan enkelt fällas ut för hand med stöd av en torsionsfjäder.

- Plattformen kan utrustas med en överkörningsprofil för lådor/plattformar eller en överkörningsplatta för BDF-växelflak.

- Beroende på monteringssituationen levereras den externa kontrollen i form av DAUTEL:s plastlåda eller i en platsbesparande Z-profil.

- Lämplig för lastbilar med en rambredd på 750 mm - 790 mm och 837 mm - 867 mm.

- Lastbilsramen ska vara avsmalnande beroende på fastsättningssituationen.

- Drivenheten är monterad mellan bakaxeln och DAUTEL SLIDER på lastbilens ram.

- Vid låg lastnings-/parkeringshöjd kan det vara lämpligt att integrera bakljusen i stålplattformen i form av LED-lampor med nummerplåthållare. Det krävs ett godkännande enligt StVZO § 70, en förkopplingsenhet för blinkers och en parametrisering av lastbilens elektriska system. Ingår inte i leveransen/priset.

- Ståldelar katodiskt dopplackerade RAL 9005 svart.

- Teknisk samordning med DAUTEL krävs i allmänhet.

Produktförfrågan

Fler produkter i avsnittet Fenderväggar

Fenderväggar

Optimal markfrigång och lutningsvinkelTill exempel, med 3,5 t hjulbas 4325 mm, markfrigång med maxlast ca 115 mm, lutningsvinkel ca 9°.

Robust aluminiumplattform med mycket platt rampvi...

Fenderväggar

DAUTEL SLIDER är en horisontell bakgavellyft med en enkel eller dubbel fällbar plattform. Den är oberoende av fast lastutrustning och är med sin stora plattform det perfekta lastsystemet för transp...

Fenderväggar

Tack vare DAUTEL LIFTERs geniala konstruktion med en tryckförstärkare för automatisk lutning av plattformen på marken är det också möjligt att montera den med kort överhäng i kombination med branta...