Katalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tillbaka till listan

Fenderväggar från Dautel GmbH

Produktförfrågan

Tack vare DAUTEL LIFTERs geniala konstruktion med en tryckförstärkare för automatisk lutning av plattformen på marken är det också möjligt att montera den med kort överhäng i kombination med branta monteringsvinklar. Det är tekniskt sett inte nödvändigt med en speciell utformning av släpvagnen. "Clamp on"-fästet sparar arbetstid och montering av en fjädring på eller mellan chassiramen.

Monteringen kan utföras beroende på släpvagnens eller påhängsvagnens ramkonstruktion:

Skruvad på en befintlig fjädring i chassit.
RUCK-ZUCK-montering, som kan skruvas fast på de nedre chordarna i den längsgående balken på en I-balksram med spårvidd 980 eller 1300 mm, med "clamp-on" (europeiskt patentansökan). Den variabla skruvinfästningstekniken utan svetsning och borrning gör det möjligt att installera utan upphängning och utan ommålning.
En fuktkänslig kodbrytare i den externa kontrollen slår på eller av strömförsörjningen till DAUTEL LIFTER och skyddar på så sätt lasten från obehöriga personer.

Produktförfrågan

Fler produkter i avsnittet Fenderväggar

Fenderväggar

Optimal markfrigång och lutningsvinkelTill exempel, med 3,5 t hjulbas 4325 mm, markfrigång med maxlast ca 115 mm, lutningsvinkel ca 9°.

Robust aluminiumplattform med mycket platt rampvi...

Fenderväggar

DAUTEL SLIDER är en horisontell bakgavellyft med en enkel eller dubbel fällbar plattform. Den är oberoende av fast lastutrustning och är med sin stora plattform det perfekta lastsystemet för transp...

Fenderväggar

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT kombinerar de väsentliga systemfördelarna hos DAUTEL SLIDER DS VA för vanliga lastbilar - hög lastkapacitet, stor plattform, underhållsfri konstruktion och säker drift...