Katalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Tillbaka till listan

Lyft- och tippanordningar för dragfordon (ARZ) från EdmoLift Hebetechnik GmbH

Produktförfrågan  

Lyft- och tippanordning ARZ för bogserade tåg

Lyft- och tiltanordningen ARZ har utvecklats i samarbete med en av Europas största biltillverkare för ergonomisk, säker och kostnadseffektiv materialförsörjning utan gaffeltruckar.

Gaffeltruckar orsakar ett stort antal industriolyckor varje år och är, mer exakt, ett ineffektivt sätt att transportera material. Dragfordon möjliggör däremot effektivare och säkrare materialtransport.

Dragfordon drar flera vagnar med material, som kopplas loss på motsvarande arbetsplatser. Vagnarna kan sedan rullas in på lyft- och tippenheten från två sidor, beroende på halkskyddets utformning. Lyfthöjden och lutningsvinkeln kan enkelt justeras manuellt eller automatiskt, vilket garanterar utmärkt tillgänglighet med gott om benutrymme.

ARZ lift-tilt är en produkt med en banbrytande konstruktion som på ett unikt sätt ger effektiv, säker och ergonomisk materialhantering.

Produktfunktioner

Den extremt kompakta konstruktionen gör att ARZ lift-tilt-anordningen passar de flesta standardruttlyftvagnar.
Den steglösa höjd- och lutningsvinkeljusteringen gör det möjligt att mycket flexibelt placera materialet så att det passar den enskilde användaren.
Den modulära konstruktionen erbjuder en mängd olika lösningar för de mest skiftande kraven.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Gaffellyftar

Gaffellyftar

Armlyftens unika världspatenterade funktion ger en ergonomisk arbetsplats med bra fotutrymme, skonsam arbetsställning och överlägsen åtkomlighet. Armlyften är det ide...

Gaffellyftar (LTT 750)

LTT 750 för bogserbåtar

LTT är den nyutvecklade generationen av lyft- och tiltlösningar för att möta framtida utmaningar inom materialhantering.

En ökande trend...