Katalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Tillbaka till listan

Gaffellyftar (LTT 750) från EdmoLift Hebetechnik GmbH

Produktförfrågan  

LTT 750 för bogserbåtar

LTT är den nyutvecklade generationen av lyft- och tiltlösningar för att möta framtida utmaningar inom materialhantering.

En ökande trend är att allt färre gaffeltruckar används inom industrin, eftersom många företag nu väljer att transportera gods på vagnar eller med hjälp av bogserfordon. Vi har därför konstruerat LTT som det optimala ergonomiska verktyget för den förare som måste lasta och lossa gods från vagnar eller bogserfordon på sin arbetsplats.

Med sin unika minimihöjd på endast 190 mm och en bredd på 550 mm är LTT mer kompakt än andra modeller på marknaden - detta innebär att i princip alla vagnar passar den. Trots det kompakta formatet är både den hydrauliska kraftenheten och styrsystemet inbyggda i enheten, vilket i sin tur minskar utrymmet för installation och arbetsyta.

Vår nya lyft- och lutningslösning skapar ett utmärkt ergonomiskt fönster där operatören enkelt kan anpassa lyft- och lutningsfunktionen till sina induviduella behov och preferenser. Detta ger inte bara bättre ergonomi för operatören utan också en effektiv materialhanteringsprocess.

Produktegenskaper
Den lägsta produkten på marknaden med en totalhöjd på endast 190 mm.
Absolut rak lyftrörelse - ingen horisontell förskjutning.
LTT 750 har en otroligt kompakt konstruktion. En enhet för hantering av många olika typer av vagnar.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Gaffellyftar

Gaffellyftar

Armlyftens unika världspatenterade funktion ger en ergonomisk arbetsplats med bra fotutrymme, skonsam arbetsställning och överlägsen åtkomlighet. Armlyften är det ide...

Lyft- och tippanordningar för dragfordon (ARZ)

Lyft- och tippanordning ARZ för bogserade tåg

Lyft- och tiltanordningen ARZ har utvecklats i samarbete med en av Europas största biltillverkare för ergonomisk, säker och ko...