Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Tillbaka till listan

Isolerade ledarsystem (U15 - U35) från Paul Vahle GmbH & Co. KG

Produktförfrågan  

Mobila applikationer måste försörjas med energi inom alla industriområden. Beroende på miljö och effektområde ställer kransystem och hamnteknik, transportband och pariserhjul, hissar eller rullportar helt olika krav på systemen.

De lätta typerna U15, U25 och U35 för inomhus- och utomhusapplikationer är särskilt enkla att underhålla tack vare sin individuella installation. Tack vare olika ledarmaterial är de också mycket flexibla och kan installeras hängande, i sidled eller vertikalt. Även böjda spår kan realiseras.

I kombination med VAHLE Multi-Carrier (VMT) eller VAHLE Support Profile (VTP) kan upphängningsavstånden och användningsområdet för U15 och U25 utökas. Olika positioneringssystem kan också integreras. Detta innebär att även individuella kundkrav kan uppfyllas.
Strömskenan U35 med ledare av aluminium/rostfritt stål används för elektrifiering av RTG-, RMG- och STS-kranar i salta miljöer (särskilt marina hamnanläggningar). Detta kostnadseffektiva alternativ till samlingsskenor av koppar har bevisat sin höga slitstyrka och hållbarhet i denna tuffa miljö världen över.

VAHLE har rätt samlingsskena för varje applikation. Våra kontaktskyddade system är konstruerade i enlighet med DIN VDE 0100 och kan kombineras med valfritt antal poler.

De isolerade samlingsskenorna kan värmas upp för att förhindra isbildning. Men de säkerställer också tillförlitlig kraftöverföring även vid extrem värme. Systemen finns nämligen även i en värmebeständig version. U25 och U35 finns även som högtemperaturversioner och är lämpliga för användning i miljöer med fuktig, salthaltig luft.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Strömskenor

Öppna ledarsystem

Öppna ledarsystem
Överallt där det förekommer särskilt hårda miljöförhållanden, t.ex. i koksverk och stålverk, erbjuder vi en säker och kraftfull strömförsörjnin...

Isolerade ledarsystem (U10 und FABA 100)

En riktig klassiker från VAHLE: U10 utvecklades redan i mitten av 1980-talet som en del av utvecklingen av det elektrifierade monorailsystemet.

Sedan dess har vi kontinuerligt förbättrat...