Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Tillbaka till listan

Isolerade ledarsystem (U10 und FABA 100) från Paul Vahle GmbH & Co. KG

Produktförfrågan  

En riktig klassiker från VAHLE: U10 utvecklades redan i mitten av 1980-talet som en del av utvecklingen av det elektrifierade monorailsystemet.

Sedan dess har vi kontinuerligt förbättrat den isolerade strömskenan och utökat den till ett intelligent övergripande system genom att kombinera den med våra system för dataöverföring, positionering och styrning. Den hållbara och underhållsfria U10 används främst i tillverknings- och produktionslinjer inom fordonsindustrin, men är också ett populärt och beprövat sätt för kraft- och dataöverföring inom intralogistiksektorn.

Tack vare det lilla installationsutrymmet och individuellt tillverkade formsprutade delar för de enskilda skenelementen, kan U10 flexibelt anpassas till nästan alla spårlayouter.

U10 är kontaktskyddad för säker användning. Den individuella isoleringen tillåter valfritt antal poler, medan den specialformade skyddsledaren förhindrar oavsiktlig polaritetsomkastning och därmed elektrifiering av fordonet.
Tack vare sin höga kompatibilitet med andra VAHLE-produkter kan strömskenan U10 integreras i ditt system som en vSystem-systemlösning. vSystem erbjuder då ett komplett system med U10 för kraftöverföring, APOS Optic för positionering, SMGM för dataöverföring, DCS för styrning och VAHLE Smart Collector System för diagnostik.

Samlingsskenesystemet FABA100 kompletterar vår portfölj i 100 ampere-samlingsskenesortimentet. FABA100-systemet erbjuder ett lika brett spektrum av möjliga tillämpningar som U10-samlingsskenan. Tack vare den enkla kontakttekniken är FABA100 mycket lätt att installera, särskilt när det gäller systemutvidgningar och konverteringar. Inga specialverktyg krävs. FABA100 används överallt där det inte krävs omvänd polaritet för skyddsledaren.

Produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Strömskenor

Öppna ledarsystem

Öppna ledarsystem
Överallt där det förekommer särskilt hårda miljöförhållanden, t.ex. i koksverk och stålverk, erbjuder vi en säker och kraftfull strömförsörjnin...

Isolerade ledarsystem (U15 - U35)

Mobila applikationer måste försörjas med energi inom alla industriområden. Beroende på miljö och effektområde ställer kransystem och hamnteknik, transportband och pariserhjul, hissar eller rullport...