Katalog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

Tillbaka till listan

Växellådsolja för livsmedelsindustrin (OKS 3720) från OKS Spezialschmierstoffe GmbH

Skicka produktförfrågan  

Helsyntetisk olja i ISO VG-klass 220 för smörjning av växellådor och andra maskinelement i livsmedelsteknik.

Användningsområden
  • Smörjning av slutna kuggväxellådor
  • Vätskesmörjning av kedjor, länkar, styrningar, armaturer, rull- och glidlager
  • Lämpligt för dopp-, plask- och stänksmörjning

Fördelar och nyttigheter
  • NSF H1-registrerad
  • God åldrings- och oxideringsstabilitet genom optimal additivering
  • Kall- och varmvattentålig
  • Beständigt mot vattenånga samt desinfektions- och rengöringsmedel
  • Brett temperaturintervall
  • Skärstabil och skummar inte mycket
  • Bra slitageskydd
  • MOSH/MOAH-fri
  • Bra korrosionsskydd
  • Kostnadseffektiv lång driftstid
  • MOSH/MOAH-fri (enligt recept)

Tekniska specifikationer
  • Nedre användningstemperatur: -30 °C
  • Övre användningstemperatur: 120 °C
  • Täthet (vid 20 °C): 0,86 g/cm³
  • Viskositet (vid 40°C): 220 mm²/s
  • Fordons-slitageskyddskontroll: > 12 Kraftsteg (A/8,3/90)

Tillämpning

Rengör smörjstället ordentligt för optimal verkan. Avlägsna korrosionsskyddsmedlet innan växellådor fylls för första gången. Fyll växellådan så att kuggarna som griper in i varandra transporterar fettet på ett säkert sätt. Applicera smörjning i erforderlig mängd med pensel, droppoljekopp, doppning eller lämpliga automatiska smörjanläggningar. Följ växel- och maskintillverkarens anvisningar. Eftersmörjningstid och -mängd måste bestämmas enligt användningsförhållanden. Får endast blandas med lämpliga smörjmedel.

Skicka produktförfrågan  

Fler produkter i avsnittet Transmissionsoljor

Växellådsolja för livsmedelsindustrin (OKS 3730)

Helsyntetisk olja i ISO VG-klass 460 för smörjning av växellådor och andra maskinelement i livsmedelsteknik.


Användningsområden
...