Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

04.09.2024 01:09

Kvalitetssäkring av additivt tillverkade implantat

Från pulver till additivt tillverkade komponenter

Additiv tillverkning erbjuder stor potential för många medicinska produkter: Från höft-, knä- och ryggradsimplantat till traumakomponenter och patientspecifika produkter (PSP). För att kunna producera exakta, reproducerbara och FDA-kompatibla additivt tillverkade medicinska komponenter måste strikta kvalitetssäkringskrav uppfyllas.

ZEISS Medical Industry Solutions erbjuder säkra och holistiska processer. Vår omfattande portfölj av hårdvaru- och mjukvarulösningar möjliggör effektiv kvalitetssäkring på högsta nivå.

Tillverkningsprocess i toppklass

Den additiva tillverkningsprocessen lager-för-lager möjliggör produktion av skräddarsydda ortopediska implantat. Kvalitetssäkringsprocesserna måste gå hand i hand med de enskilda stegen i tillverkningsprocessen för att undvika felaktiga produkter. ZEISS lösningar syftar till att upptäcka defekter i ett tidigt skede för att spara tid och pengar. Vi arbetar med våra kunder från genomförbarhetstestning till icke-destruktiv inspektion för att hålla jämna steg med teknikutvecklingen och ge dem förtroendet att välja additiv tillverkning på ett ekonomiskt sätt.

Fler nyheter

Högsta noggrannhet för komplexa miljöer

För att garantera säkerheten...

Elektrifierad kvalitetssäkring



Från pulver till additivt tillverkade komponenter Additiv tillverkning erbjuder stor...

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Nya funktioner

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop och mätinstrument i ett

"Även en liten metallisk smutspartikel kan orsaka avsevärda skador i våra högpresterande motorer"...