Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.07.2024 01:07

ZEISS CALYPSO 2024

Nya funktioner

Optimera din kvalitetskontroll: ZEISS CALYPSO är din universella programvara för dimensionella metrologitillämpningar. Lös dina utmaningar ännu enklare och snabbare med de senaste funktionerna som du kommer att få med årets uppdatering. förresten: Alla uppdateringar och servicepaket för ZEISS CALYPSO ingår i ZEISS underhållsavtal för programvara.

Modern teknik

CALYPSO är nu tillgänglig som en 64-bitarsversion och kan därför stödja dig på alla aktuella operativsystem. Detta ökar prestandan för ditt mätsystem.


PMI-import med nytt form- och positionsbibliotek

I CALYPSO 2024 kan du skapa inspektionsplaner från produkt- och tillverkningsinformation (PMI) baserat på det nya form- och positionsbiblioteket. Den kraftfulla kombinationen av PMI och det nya biblioteket gör att du kan arbeta ännu snabbare och mer produktivt.

Förbättringar i optisk mätning
Med den nya reflektionskorrigeringen ökar programvaran robustheten i kantdetekteringen genom att minska påverkan av ytförfining. Dessutom ger mosaikfunktionen dig ett nytt alternativ för att skapa en stor bild från olika bilder.

4-axlig scanning
Med årets version stöder CALYPSO kombinationen av ZEISS LineScan och ett roterande bord för 4-axliga mätningar. Detta minskar antalet RDS-positioner som krävs för att utföra mätuppgifter. Omorientering av sensorn kan därmed undvikas och du kan nu utföra mätuppgifter snabbare och med högre prestanda.

Fler nyheter

Högsta noggrannhet för komplexa miljöer

För att garantera säkerheten...

Elektrifierad kvalitetssäkring
Från pulver till additivt tillverkade komponenter



Från pulver till additivt tillverkade komponenter Additiv tillverkning erbjuder stor...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop och mätinstrument i ett

"Även en liten metallisk smutspartikel kan orsaka avsevärda skador i våra högpresterande motorer"...