Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

Utökning av FLEXI-FLOW Compact-serien

Förbättrade multifunktionella massflödesmätare/regulatorer för gaser

Bronkhorst bygger vidare på framgången med den hyllade FLEXI-FLOW Compact-serien och presenterar en omfattande serieutvidgning som erbjuder oöverträffad mångsidighet och precision inom mätning och styrning av gasflöden. FLEXI-FLOW Compact sätter en ny standard när det gäller kompakthet, funktionalitet och anpassningsbarhet, och tillgodoser en mängd olika applikationer med precision och effektivitet.

Den senaste versionen av FLEXI-FLOW Compact-serien innehåller en rad innovativa modeller och funktioner, bland annat instrument som är anpassade för lägre flödesområden från 0-5 mln/min. Dessutom omfattar serien nu nedåtriktade instrument för applikationer där toppmonterad installation krävs, och flödesregulatorer utrustade med integrerade avstängningsventiler för att ge en högre grad av läckagetäthet eller möjliggöra nödavstängning. En av de viktigaste förbättringarna i FLEXI-FLOW Compact-serien är införandet av EtherNet-kommunikation, vilket ger sömlösa anslutnings- och integrationsmöjligheter för moderna industriella miljöer.

De nya modellerna, liksom de ursprungliga FLEXI-FLOW Compact-instrumenten, använder sig av en unik sensor genom chippet i kombination med beprövad by-pass-teknik. Dessa termiska massflödesmätare och regulatorer levererar exceptionella prestanda och har en minskad storlek med 35% jämfört med traditionella instrument, vilket gör dem till de minsta på marknaden för flödesområden upp till 20 ln/min.

Den avancerade sensortekniken säkerställer inte bara stabil flödeskontroll utan även snabba svarstider, med en inställningstid som är mindre än 150 ms, vilket underlättar exakt kontroll även under dynamiska processförhållanden. Integrerade temperatur- och trycksensorer, tillsammans med en inbyggd gasdatabas, säkerställer oöverträffad noggrannhet vid varierande processparametrar, vilket gör FLEXI-FLOW Compact-instrumenten anpassningsbara till ett brett spektrum av applikationer. Dessutom erbjuder instrumenten omfattande övervaknings- och kontrollfunktioner, inklusive integrerade temperatur- och tryckgivare, USB-C-port för enkel installation, Bluetooth-kommunikation som tillval för
förbättrad tillgänglighet och NAMUR-statusindikering via färgade lysdioder och digitala utgångsparametrar.

FLEXI-FLOW Compact-serien erbjuder oöverträffad flexibilitet för att passa specifika applikationskrav, oavsett om det gäller förkonfigurerade modeller, skräddarsydda lösningar eller anpassade flerkanalssystem. Med kostnadsfria och intuitiva programvaruverktyg för konfiguration, diagnostik och förebyggande underhåll säkerställer Bronkhorst sömlös integration och optimal prestanda i olika industriella miljöer.

Upplev nästa evolution inom massflödeskontroll med den utökade FLEXI-FLOW Compact-serien från Bronkhorst - omdefinierar precision, mångsidighet och effektivitet inom gasflödeshantering.

Fler nyheter

av MASS-STREAM™ gasflödesmätare och gasflödesregulatorer
Utökning av IQ + FLOW®-serien med mediaisolerade sensorer

På många marknader ser vi en övergång till miniatyrisering. Till exempel blir arbetsutrymmet i la...

Snabbt och stabilt, beprövat och exakt