Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Kundanpassade stansade och bockade delar - gångjärn och anslutningselement av alla slag från August Vormann GmbH

Kundanpassade stansade och bockade detaljer - från ritning till färdig produkt

Förutom tillverkning och försäljning av omfattande standardprogram erbjuder VORMANN även tillverkning av skräddarsydda gångjärn och anslutningselement enligt kundens önskemål. Under företagets över 150-åriga historia har vi inte bara skaffat oss den kunskap som krävs för detta, utan även en lämplig maskinpark för stans- och bockningsteknik.

Förutom vår konstruktionsavdelning har vi en egen verktygstillverkning och kan därför snabbt och flexibelt förverkliga kundernas önskemål

 

Kvalitetskrav för våra stansade och bockade detaljer - från prototyp till serieproduktion

En av våra vägledande principer är att alltid uppfylla våra kunders krav och våra egna kvalitetskrav på högsta nivå. Varje produktionsdel övervakas av vår kvalitetssäkringspersonal från det första prototypprovet till starten av serieproduktionen.

Målet för vår QA-avdelning är att tillsammans med våra tekniker och de berörda avdelningarna hos våra kunder ta varje ny produkt till serieproduktionsberedskap.

Produktionen startar först efter ditt slutliga godkännande

Ytbeläggningar för stansade och bockade delar - hållbara - robusta - väderbeständiga

Efter färdigställandet kan vi också ge din individuella komponent önskad finish.

Pulverlackering
I vår egen pulverlackeringsanläggning kan vi lackera de stansade delarna i alla RAL-färger samt i specialfärger.

Delarna avfettas och fosfateras innan de lackeras. Pulvret, som består av polyester eller epoxiharts, appliceras sedan med en skikttjocklek på 80 till 10 µ med hjälp av en elektrostatisk process och bakas. Vid inbränningen smälter pulvret på ytan och bildar ett tätt, väderbeständigt plastskikt.

Vi kan pulverlackera blankt stål, galvaniserat och varmförzinkat stål samt rostfritt stål. De maximala måtten för arbetsstyckena är 1 800 x 1 000 x 450 mm.

Ytterligare ytbehandlingar
På begäran eller beroende på krav eller behov kan vi även realisera alla andra tekniska ytor för de stansade delarna som produceras via en av våra långvariga pålitliga partners, till exempel

Vägen för dina kundanpassade stansade och bockade detaljer - från det första utkastet till den slutliga testrapporten

Vår högsta prioritet är att våra kunder ska vara nöjda. Därför tar vi dig med oss genom hela produktionsprocessen och erbjuder en transparent inblick, från utveckling och design till produktion, inklusive ytbehandling.

När vi har fått uppdraget att producera dina skräddarsydda stansade och bockade detaljer tillverkar vi de nödvändiga verktygen, t.ex. enkla stansverktyg för separering av snitt, stans- och bockverktyg eller komplexa progressiva verktyg. Vi tillverkar sedan utfallsprover under serieproduktionsförhållanden och skickar dem, inklusive en testrapport.

Serieproduktion sker endast i vårt företag när du är nöjd och har gett ditt godkännande.

Fler nyheter

Formning i progressiva verktyg
för ökad ekonomisk effektivitet och h...

De verktyg som utvecklas och konstrueras i vår egen verktygsverkstad, tillsammans med våra modern...